Geliştirmeli LF-4 Ve Eski LF-4 ler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 24 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ekipmanını yeni lf4 fulleyen fulledi ozmn yeni lf4 olmayanlar sınıfta kaldı bence yane demek istdedğim bizler cok geride kaldık savaşamıcz malesef

2. o zaman hızlıca kasıl sende lf4 lerini fulle. arkadan hızlı bir şekilde yetiş.

Foruma bunu yazmandaki amacı ben anlamadım. Amacın ne?

3. amaç: uberler etkinlik bitmesine rağmen yine de kaylon tetratin düşürmeli.sanırım bu yüzden yazdı arkadaş.bu oyundaki rekabeti arttıracaktır.yeni lf4 elde edilemsini kolaylaştıracaktır.etkinlikte herkesten önce uber yakalyıp kesebilmek oldukça zordu.ben bu yönden arkadaşlara hak veriyorum.elindeki uberleri canı azalınca çalan çok oluyodu.sürede dardı.14 gün. bu süre zarfında fullemek için elitin eliti olmak ve klanda olmak gerek gibi bişeydi.ama standart şimdide vermeye devam ederse herkes için iyi olabilir de olmayabilir de.çünkü yine üşüşeceklerdir başına :D. ama yine de fulleme şansı çok olur güçsüzlerin.

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu gemi malesef çalıntıdır.

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Lütfen oyuncuları zor durumda bırakacak suçlamalarda bulunmayınız. Sohbet ve bilgi paylaşım platformlarından ceza almanıza neden olabilir. Kanıtınız var ise destek ekibine şikayet edin. Lütfen forum içinde bir daha aynı davranışı göstermeyin.

İyi Forumlar.

6. hadi gel yeşil lf 4 parcalrıbnı bul bulabilrsen sabaktndır 1 tetharin parcası icn nekdr ugraştım biliyonmu

hayırdır birader emeğimlen kastım harcamalr yaptım sen ne calıntıısndan bah sediyon sayın modlarım bu kişi hırsız muamelesi yaptı bana gereken işlemler yapılsın lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Şubat 2018
  7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Gereken uyarıyı yaptım.

İyi Forumlar.

8. gokhang28

gokhang28 User

parası olana her server full+full

9. aynen kardeşim parası olan konuşur zaten

10. Kardeşim sen bulmasını bilmiyorsun sanırım. Aradığın Lf4 geliştirmesindeki hammadde günlük görevlerde verilmektedir.

11. kardeş sorun o değil benim basta dediğim gibi geliştiren geliştirmiş biz fulleyene kadar zor tane

12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

yani Büyük İnsanların Hata Yapması Güneş Tutulmasına Benzer, Herkez Tarafından Görülür.
    ™S•L•A•Y•E•R TR5 Eic yazısını bile sen yazdın o hesaba ? :D güldürme beni O HESAP ÇALINTIDIR BENİ BU FORUMDA BİLEN BİLİR. İNANIN İTİMAT EDİN. :) KURALLARI BİLİYORUM VE SUSUYORUM EMEKTEN BAHSETME ÖBÜR DÜNYADA EMEĞİ GÖRECEKSİN. BİRDE HAYIRDIR ÇEKİYOR.

Merhaba ™S•L•A•Y•E•R,
    12.02.2016 tarihli ve 705902748 sayılı DarkOrbit işlemin için teşekkür eder ve satın aldığın öğeyle bol bol eğlenmeni dileriz.
    ödeme bilgisidir buda çalınmadanki ama almaya uğraşmıyorum öteki dünyada görür

13. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Eğer geminizin çalındığını düşünüyorsanız supporta başvurunuz. Gerekli incelemeler sonucunda support size yardım edecektir.

İyi forumlar.

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

almıyorum uğraşmıyacağım öteki dünyada herşey çıkar meydana gemi kurtarabilcekmi onu ben merak ediyorum :D :D :D

15. :D sadece güşüyorum modum

16. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Eğer yeterli kanıtınız varsa kurtarılır tabii. Lütfen support ekibi ile görüşünüz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.