Geliştirmeli LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .DECCAL.42 tarafından 11 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .DECCAL.42

.DECCAL.42 User

her şeyim full oyuna ara verdim, yeni lf4 lerim eksik sadece, en kısa yoldan nasıl tamamlarım? nasıl elde ediliyorlar

2. Yeni lf4 lerden kastınız magma-hiperplazmoit-yansıma ve kararsız lf4. Kararsız lf4 ü obsidyen ve kırmızı ganimet kutularından çıkmakta . Diğer 3 ü ise oyun için birleştirmeden yapabilirsiniz . Benim size tavsiyem önce kararsız lf4- hiperplazmoit sonrada yansıma olarak öncelik tanımanız daha doğru olacaktır .

3. Merhaba,

Öncelikle başlığınızı içeriğe uygun olarak düzenledim.
    Yeni LF-4 'lerden kastınız Geliştirilmiş LF-4 'ler ise oyunda geçtiğimiz zamanlarda Lazer Storm etkinliği gelmiştir.
    Bu etkinlikte kapılardan %100 oranla LF-4 düşmekteydi.
    Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Etkinlik şuan mevcut değildir.
    Bunun dışında montaj birleştir bölümünden birleştirebilirsiniz.
    Gerekli malzemeleri topladığınızda birleştirip tamamlama imkanınız artacaktır, günlük görevler yaparsanız malzemeleri toplamanıza fayda sağlayacaktır.
    Geliştirmeleri LF-4 ile ilgili içerik bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.
    Son olarak aylık takvimde ödül olarak da kazanabilirsiniz, günlük girişleri kaçırmayınız .
    Karantina kapısından da Geliştirmeli LF-4 kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2018
  4. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Lazer storm obsidyen karantina kapısı günlük görevler. .dd