gemi 4-4 ve 4-5 te kalıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YENİLMEZ»тя« tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemimin hangarı biri 4-4 biri de 4-5 te kaldı bağlantı kopuyor oyuna giremiyorum suporta yazdım çerezleri temizleyin diyip duruyorlar sorun bizde değil darkorbitte

2. senı hesabına senın dısnda baska biri giriyor olabilir girmiyorsa eger farklı bır ınternet kafede veya bilgisayarda deneyiniz ( ınternetı yavas olmayan)

3. yok kardeş tek bende değil bu sorun klandakilerde de var adam atlıyor 4-4 e oyunu gidiyor bi daha o hangara giremiyor zaten benim net hızım da gayet iyi

4. vala oyle bı sorunum olmadı suana kadar ınsalah olmazda en kısa zmanda senınkıdedüzelr adopenı guncelstrdnmı bazneo ndan hataverıyor

5. Problem sende değil kardeşim,darkorbit bugün rezalet durumda oyun oynatmıyor pvp de kaldı oyun açılmıyor,konu hakkında çerezleri silin saçmalamacası da cabası.Sanırım sorunun çözülmesi için reset atılması gerekicek sunucuya, zirâ x3 saati yaklaşmışken oyuncuları oyundan soğutuyor bu durum.

6. bende bu gibi yorumları anlamıyorm zıra x3 saatı gelmısken .... veya tam viplik cekcektim vs vs...

7. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen yazarken üslubunuza dikkat edin ve diğer üyelerimizi kırıcı tarzda olmamaya dikkat ediniz. Konu teknik ekibe iletilmiştir. Lütfen supportun size belittiklerini tekrar uygulayıp yeniden deneyiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.