gemi açısı sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by .BlueStreak., Jul 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba, oyunun 3d modunda mousenin aşagı yukarı sürme yerini hareket ettirince gemi uzaklaşıp yakınlaşıyor ancak bende şöyle bi sorun oldu gemiyi yakınlaştırabiliyorum ama uzaklaştırmaya çalıştıgımda yeteri kadar uzaklaşmıyor çok yakın açıdan oynamak zorunda kalıyorum böyle oluncada odaklanamıyorum oyunu oynayamıyorum.
    işte kamera açısıda aynen böyle. bunun bi çözümü varsa söylermisiniz ?

daha rahat bakmak için

Last edited by moderator: Jul 23, 2015
  2. m4rd1nim

m4rd1nim User

oyun bundan sonra bu şekilde oynanıcaktır eğer böyle oynamak istemiyorsan 2d oynayabilirsin

3. yok artık daha neler bukadar küçük alanda oynanırmı oyunun yetkilileri kullanıcılara fikrini sormadan kendi kafalarına göre neden iş yapıyorlar böyle oynanırmı oyun tamda uzaktan oynamaya alışmışken ?

2d de dahada yakın açıdan oluyor neden böyle bişey yaptılarki anlamadım ?

Prophecy likes this.
  4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyun 3D geçerken daha geniş görüş açısı olucağı söylenmişti ve oldu. Ama bugün tekrar eski seviyesinden daha düşükte gibi duruma geldi. Bu oyun sorunu olabilir.En kısa süredede düzeltilir lütfen bekleyiniz.

İyi Forumlar.

5. Prophecy

Prophecy User

Yanlış bilgilendirme yapma lütfen.

Bugün chatte cm'ye sordum sorun olduğunu söyledi.Düzelir umarım.

6. Bende öyle sorun yok sizde nasıl var? :)

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bize görüntü atarmısınız lütfen.Sorun genel olarak herkezde var ve düzelmedi.

İyi Forumlar.

8. Buyrun modum gördüğünüz gibi normal boyutunda :)

9. sendede aynı kardeşim o portalın büyüklügünden anladım. normalde görüş açısını en uzak yaptıgın zaman portal daha küçük ve uzaktan gözüküyordu

supporta bu sorunu bildirmiştim aynen şöyle cevap geldi:

Güncellemeden sonra ekranda yakınlaşma belirginleşti.
    Bu duruma şimdilik chromenin yakınlaştırma ve uzaklaştırma durumu çözüm olabilir.
    Maalesef teknik bir konu ve yeni bir güncelleme olduğu için buna çözüm bulamıyoruz.

yok artık daha neler koskoca darkorbit böyle sıradan bi soruna çözüm bulamıyor. ilginç. gerçekten çok ilginç..

10. Senin attığın fotoğrafla benim attığım fotoda fark var spearheadli fotosunu atabilirim. (Gemiler eşit olur)

11. Senin attıgın fotograflada oyunun sorunsuz hali arasında bayaga fark var. bu sabah oyun öyle degildi. senin oynadıgın açıdan çok çok daha uzaktı

12. Merhaba ,

Eğer güncelleme olsaydı bilgisi gelirdi büyük olasılıkla çakışma v.b. nedenlerle oyunda bu şekilde bir etki oluştu. Arkadaşlar daha sakin olmaya çalışalım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.