GEMİ ALACAĞIM TAVSİYE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -tilkituna- tarafından 20 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kusura bakmayın dikkat çeksin diye yazdım başlığı:D ben demin 710.000 e leonov aldım. ama küçük gibi ? . Sizce leoyu satıp bigboy mu alayıım yoksa leo ile devam mı edeyim ?

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2014
  2. tamam varmı bigboy diyen ? bu adam pro başka fikir sormak gerekmez sanırım ama :D

peki leo yu nasıl düzmeliyim şuanki hali şöyle 3 tane de diroit var

DÜZENLENDİ, LİNK KALDIRILDI!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2014
  3. x-3 ve x-4 haritalarında kasıl önüne ne gelirse kes gelen urillerle lf3 ve bo-2 leri tamamla ayrıca extralar için 10 yeni slot açan cpu yu al ve otomatik roketatar ve otomatik roket atma cpu larını al işini çok daha kolaylaştırır ayrıca otomatik lazer alma ve otomatik roket alma cpularınıda tavsiye ederim uğraşmana gerek kalmaz görevleri yap ve günde 2 saat kutu topla pvp de kamufle olarak 2 saatte yaklaşık 5 k uri kasarsın gg de cabası gelen gg leri her zaman zetaya basmanı öneririm fazla elit cephane harcama gelen kredileri biriktir 20-30 m olunca da lf3 e basarsın açık arttırmadan ayrıca skylabını her zaman geliştir onunda resmini atarsan yardımcı olabilirim benden bu kdr daha fazla sorun varsa sorabilirsin :D (çok yazmışım yav :D)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2014
  4. Teşekkürler destek için :D

5. dostum niye lf3 ün yok ben bunu çözemedim zaten ilk başlayınca 4 5 civarı lf3 geliyor eğer varsa gemiye tak yoksa yeniden başla derim

6. x3 x4 nereler ? ben MMO şirketindeyim

neye yeniden başlayayım ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2014
  7. dostum oyuna yeniden başlarsan benim bildiğim 4 5 tane lf3 ve bir kaç tane bo2 geliyor daha mantıklı geldi bana

8. x-3 x-4 senin için 1-3 ve 1-4 ayrıca sen hangi serverde oynuyosun?

9. tr 4 ama arkadaşın dediği gibi yeniden başlasam daha iyi olur mu sencede ?

10. ben de tr4 de oynuyorum belki sana yardımcı olabilirim lvlin kaç yeniden başlamaya gelirsek ben 1.5 sen önce üye olmuştum o zamanlarda vermiyolardı 4-5 tane lf3 ve bo-2 o arkadaş daha iyi bilir ama dediğim gibi yardımcı olabilirim:)

11. yeniden başlıyorum arkadaşlar :D

12. yalnız lf3 ve bo-2 yi görevlerden veriyolar herhalde görevlere bakarsan iyi olur görevleri yap

nickini verirsen bi gruba alayım seni orda konuşuruz?

13. Merhaba ,

Leonov almışsınız daha ne istiyorsunuz ki ? :) Bence gelişmekte olanlar için özellikle seviyesi düşük ve genel olarak alt haritalarda zaman geçiren oyuncular için Leonov çok avantajlıdır.

Zaten arkadaşlar hemen hemen bir çok şeyi anlatmışlar. :) Gemi'nin slotlarına Lazer , Kalkan ve Hız jeneratörlerinizin en iyilerini koymasanızda bir alt seviyedekileri koyabilirsiniz. LF-2 , B0-1 ve G3N 6900 gibi gemiye koyabilirsiniz. LF-3 / LF-4 ve B0-2 gibi malzemeleri droit'lere koyabilirsiniz.

İyi forumlar.

14. dostum ben yeni değilim gemi full fakat arkadaşımı oyuna başlattığımda öyleydi yani onda öyleyse o arkadaşta da öyle olur herhalde :)

15. bende de vardı çok zeki kardeşim satmıştı :D yeni nickim alltimedeath biraz saçma ama genede şimdilik bu peki hangi şirketi seçeyim ? acil yanıtlarsanız sevinirim

16. mmo

17. eic

18. ???

MMO mu EIC mi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2014
  19. bizim serverde tüm etkinlikler eicde palada genelde eic sen bilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.