gemi banim acilmiyor sure dolali 10 saate yaklasti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dunyaadamtr2 tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayin adminler ve support ekibi, pazar gunu gemim saat 11.00 ile 19.00 arasinda siyasi nickten dolayi ban yemistir. Burada da gokmen adminin acikladigi uzere ve supportun cevabina gore ban 2 gunluk olup 48 saat snrasinda acilacagiydi lakin gemim hala acilmadi. Nereren baksan 60 saate yaklasmis gibi duruyor bu ban ama hala acilmadi. Kiyamet admin 48 saat dolduktan sonra otomatik acilir diyor hadi 1 saat farkindan dolayi 49 saat olsa yinede acilmadi. Support cevapta vermiyor. Lutfen yardim edin acalim gemiyi. Suan haksiz yere gemim kapali duruyor

2. Gemiye girmeye çalıştığınızda herhangi bir süre belirtilmiş mi?

3. Hayir giris sayfasi yenileniyor

4. Merhaba ,

Şu anda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Support'un yoğunluk durumunu da bilemiyorum fakat en geç 48 saat içinde cevap gelmesi gerekiyor. Hangi sebepten dolayı açılmadığı konusunda support yardımcı olabilir forumda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

5. Yaklasik 10 saattir surekli bir sekilde gemiye girmeye calosiyorum, maillere bakiyorum, geminin pilot profiline bakiyorum hic mi bir sey olmaz.. son derece stres verdi bana 10 yil yslandim yeminlen. Insallah yarina halledilir

6. Merhaba ,

Dediğim gibi normalde support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verir. Bazen 10 dakika bazen 30 dakika yada 1 saat sonra da cevap gelebilirken bazen 15-16 saat sonra da gelebiliyor. Support'a yolladığınız mesajdan sonra 48 saat bekleyip mesaj gelmezse Ticket numarası ile tekrar dönüş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Tamam indirim paketi bitmeden acmayacaklar anlasilan. Tesekkurler

8. Merhabalar;

Biz teşekkür ederiz konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.