gemi banlarımız açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dunyaadamtr2 tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. siyasi nickten dolayı banlanan gemilerimiz açılmamaktadır. dün öğleden sonra açılacağı söylenmişti bugun öğleden sonraya giriyoruz. gemilerimiz neden açılmıyor? supporta yazdık cevap alamıyoruz ilgilenen yok. GÖKMEN adminim bana ''ben bizzat ilgilenicem'' sözünü vermiştiniz lakin en ufak ilgi göremiyorum. daha ne kadar bekleyeceğiz? 48 saatten sonraki ban süresi haksız ban değil mi? banı atmak kolayda açması niye bu kadar zor? bilgisayar başında açıldı mı diye yoklamaktan ciğerim soldu. mecbur bir raddeden sonra buraya gelip sizi rahatsız etmek zorunda kalıyorum. supporta mail attım biri dün biri bugun sabah cevap yok. supporta bakan adminlerle buluştuğunuz ts üzerinden iletişime geçip açtırın lütfen. mağduruz

2. Merhabalar;

Gökmen adminimiz bu konuyla ilgili bilgi almıştır sanırım.Supporttan gelen maili dikkate alıp bekleyiniz yapabileceğim birşey olsa gerçekten yapardım:).

İyi forumlar.

3. supportan mail gelmiyo ki dikkate alalım. almanyaya fax mı çekelim görmeleri için. inanın yaşlandım gmeiyi beklemekten

4. Merhabalar;

Dün öğleden sonra açılacığı hakkında size bilgiyi supportun verdiğini düşünerek yazmıştım ama supportta bulunan yoğunluktan dolayı geç cevap gelebiliyor mail adresinizi zaman zaman kontrol edin.

İyi forumlar.

5. zaman zaman değil her 3 dakikada bir kontrol ediyorum, oyuna giriş kısmından girmeye çalışıyorum, forma bakıyorum :) ama hiçbir şey yok

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Size gelen bilet numarasıyla birlikte Supporta tekrar mail atın.Sorun çözülecektir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.