Destek gemi bilgileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =BOZKIЯ=[ηєƒяєт] tarafından 13 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. foruma baktım bi çok yamada hammer ve mimesis gemisi ile ilgili bi çok farklı bilgi yazıyor . ve doğru olup olmadığı belli değil resmi bi açıklamayla yapılmamış bu bilgiler. iki geminin özelliklerini yazabilirmisiniz şuanki güncel halini

2. DUMAN.

DUMAN. User

Mimesis gemisinin özelliği yeteneğini açtığınız zaman %65 lazer hasarından kaçınma sağlamasıdır , bir diğer özelliği ise kullandığınız zaman belirli bir alan içerisinde sizi rastgele bir yere ışınlamasıdır (savaş anında kullanılmaktadır) .

Hammerclaw gemisi aegisin yeteneklerinin aynısının biraz daha yükseltilmiş halidir ek olarakta jeneratör ve lazer yerleri farklıdır.

İyi oyunlar.

3. bunları biliyorum zaten istediğim bekleme sürelerinin aktif ve dolum süreleri ve gemilerin pasif yetenekleri . mesela mimesisin %10 kalkanı gibi . matematiksel tablo hallerini istiyorum kısaca. tüm ayrıntılarıyla

4. DUMAN.

DUMAN. User

Biz üyelerin link atması yasak ancak moderatör geldiği zaman size gerekli linki sunacaktır iyi oyunlar.

5. hamemerclaw %25 hp 12 lazer 14 jeneratör 310 hız ve aegis yetenekleri , mimesis 14 lazer 14jenerator 300hız Aktif %65 kaçınma %25 lazer hasarı artışı %htırlamıyorm hız veriyor ancak çok hızlı oluyor pusatları falan yakalayabiliyor yani ayrıca pasif olarak %10 kalkan ve % 5 zırh delme ( güve gibi)

Son düzenlenen: 13 Aralık 2018
  6. Pan

Pan Guest

Merhaba,

İstediğiniz bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

DUMAN. bunu beğendi.
  7. sorunumu anlayan biri olduğu için teşekkür ederim kolay gelsin modum

8. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Rica ederim. Dilerseniz konu kilitleme isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. kitlenebilir iyi görevler

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.