GEMİ BUGA GİRDİ TAKILDI

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Feeddis tarafından 22 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Feeddis

Feeddis User

5-2 Ticaret yaptığımız yerin hemen solunda karşılıklı iki ledli sarı okun yanında gemim takılı kaldı hareket edemiyorum. Tam çıktı olarak gözüküyorum fakat videonun geri sarması gibi aynı yere atıyor beni. Korumalı alan olduğu için patlayamıyorum da. Gemi değiştirmeyi. Çıkıp uzun süre sonra tekrar girmeyi ya da çıkmışken gemi değişmeyi denedim fakat hiçbir türlü kurtaramadım gemiyi oradan. Resette düzelir mi acaba ya da nasıl bir yol izlemeliyim. Daha önce bu bugla karşılaşan var mı?

Ne olur ne olmaz diye isimleri kapattım resimde.

2. KruelSiege

KruelSiege User

Gemiyi neden değiştiremediğini anlamadım.

1) Oyundan tamamen çıkış alabiliyorsan çıkış al ve başka bir hangara geç. Başka bir hangara geçince Solace'in ile mevcut gemiyi değiştir.
    2) İstasyon olarak kabul edilen bir yerde olduğun için anasayfa üzerinden hangar da değiştirebilirsin diye biliyorum. Bunu da dene.
    3) Yapabiliyorsan bir arkadaşınla konuş ve ona saldırmaya çalış. Arkadaşın sürekli bir yaratığa roket atsın ki koruma durumuna girmesin. O koruma durumuna girmediği için saldırabilirsin. Venom ya da Cyborg yeteneği ile seni kessin. Tamir olmamak için de oto tamir CPU'nu çıkar ya da kapat. İstasyonda olduğun için ekipman düzenleyebilirsin diye düşünüyorum.
    4) En kötü ihtimal yarın reset geldiğinde bu gemiyle değil başka bir gemiyle oyuna gir ve 1. maddeyi uygula. En kötü ihtimalle bu şekilde kurtulursun.

3. Feeddis

Feeddis User

Yazdığımı okuyun lütfen. Dediklerinizin hepsini zaten yaptım hiçbir işe yaramıyor.

4. Feeddis

Feeddis User

Admin var mı burada? Reset atıldı ama gemim hala orada sıkışmış durumda.

5. Yokubono

Yokubono User

6. Feeddis

Feeddis User

Benle dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık gerçekten. En başta konuyu açarken bunu denediğimi yazmışım. Altına birisi aynı şeyi yazmış ona da açıklamışım bunun üstüne tekrar siz aynı şeyi yazmışsınız.

7. Feeddis

Feeddis User

Biraz gergin yazmışım ama gerçekten. Önerdiğiniz şeyleri zaten yaptım bir işe yaramadı, bu yüzden burayı açtım yaşayan varsa adminlerle nasıl iletişime geçti resette düzeldi mi bunları öğrenmek için. Resette düzelmedi adminlerle nasıl iletişime geçebilirim bunu öğrenmeye çalışıyorum.

8. KruelSiege

KruelSiege User

Dostum derdini iyi anlatamamışsın kusura bakma. "Gemi değiştirmeyi" diye bir cümlen var mesela, başı sonu yok. Ben zaten senin denediğin şeyleri yazmadım, denediysen de bunları belirtmemişsin. Patlayamıyorum demişsin. Ben de biliyorum orada patlayamayacağını o yüzden sana başkası yardım etsin, yardımı da böyle böyle etsin demişim de biraz gerginsin ama sorun yok zaten bunun farkına varmışsın.

Ben senin işini hızlandırayım. İki yol var. Ya dediklerimizi uygulayacaksın (uygulamışsın ve sonuç alamamışsın) ya da adminlerle iletişime geçeceksin ki isteğin de bu yönde.

Forumda en fazla sana bu şekilde öneri verilir. Konu teknik bir konu olduğundan dolayı adminlerle iletişime geçmek istiyorsan oyun sayfasından support'a ticket göndereceksin, onlar ilgilenecek. Forum adminlerinin gemini başka bir yere taşıma yetkisi (en azından ticket oluşturmadan) yok.

9. Feeddis

Feeddis User

Supporttan yardım alayım o zaman teşekkürler

KruelSiege bunu beğendi.