GEMİ ÇALINDI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••тяαηѕρσятєя°т∂ι•• tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Meraba benim arkadasımın gemisi çalındı ve içinden protokol ve oto yagma satıldı suporta yazsa bu satılanlar geri verilebilrmi o kadar emek veriyo biri girip satıyo yardım edn lütfen

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef bu konuda sizlere kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum

Hesap güvenliğinizden sizler sorumlusunuz ve hesabınızın çalınması , %99.9 Sizlerden kaynaklanmaktadır.

Forumda bunun ile ilgili bir çok duyuru ve güvenliğiniz konusunda neler yapabileceğinizi anlatan konular açıldı.
    Dilerseniz Support ile iletişime geçebilirsiniz ancak yardım alma olasılığınız çok zayıf.

Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim

Keyifli Forumlar

3. darko_pro1

darko_pro1 User

Hesap bilgilerinizi hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor. Arkadaşınıza geçmiş olsun geri alma ihtimali hiç yok.

4. eray

eray User

Sadece onlar mı satılmış? Belki kendisi pet etkinliğiyle gelen 1. seviye modülleri satıyorum diye satmış olabilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2015
    Hızlıysan..Yakala bunu beğendi.
  5. Bazen yanlışlıkla alım satım olabılıyor farkında olunmadan.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.