gemi çeşitliliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =BOZKIЯ=[ηєƒяєт] tarafından 1 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

mimesise güncelleme gelmeli mi ?

1. Evet Gelmeli

100,0%
  2. Hayır Gelmemeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mimesise gelen değişiklik gemiyi yok etti tıpkı tartarusa gelen değişiklilik gibi . mimesis çok güçlü diye şikayetçi olan bir çok oyuncu vardı fakat mimesisi kullanabilen çok az oyuncu mevcuttu, madem bu kadar güçlüydü neden herkes kullanmıyordu ? oyuncular gemiye hakim olamadıkları ve beceremedikleri için düşürülmesini istediler ve düşürüldü fakat aynı şey sayborg içinde geçerli ona bakarsak . her harita sayborglarla dolu ama kimse şikayet etmiyor çünkü kabiliyet isteyen bir yetenek seti olmadığı için herkes kullanıyor, kullanabiliyor . bunun yanlış olduğunu düşünüyorum ve yeteneği ön plana çıkartmak yerine oyuncuların yeteneklerini körelttiğini düşünüyorum. bu yüzden başta mimesis olmak üzere tartarus gibi gemilerde güncelleme gelmeli ve tekrar oynanabilir hale gelmeli. anket seçeneğini yanlış açmışım hemen yenisini düzgün şekilde açıyorum

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Aynı konuyu tekrar açmış olmanız nedeniyle konunuz kilitlenerek arşive taşınmıştır. Bizlerden istemiş olsaydınız anket seçeneğinizi istediğiniz şekilde düzenleyebilirdik. Lütfen bir daha böyle bir hata yapmanız durumunda hemen aynı içerikli başka bir konu başlatmak yerine bizlere talebinizi iletin, düzenleyebileceğimiz bir şey olması takdirinde gerekli düzenlemeyi yapabiliriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.