gemi değiştirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ReLoAdEdçkr tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba ben alışverişten ageis elite teklif verdi bu tasarıma sahipsin diyo peki sahibimde gemiyi neden değiştiremiyorum fazladan hangar satın aldım yinede çıkmıyor gemi değiştirmek için atlam cpuda var yardımcı olur musunuz

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ageis geminizin tasarım bölümünde elite gözüküyor mu ?

Bir resim ekleyebilirseniz

İyi Forumlar

3. hayır tasarımda çıkmıyor aöa bu tasarıma sahipsinizz diyor ben teklif verince

4. Darion26

Darion26 User

aegis e sahipsin değilmi ?

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aklıma gelen bir çözüm yolu yok. Sanırım Bugda kalmış

İncelemeleri için Support ile iletişime geçmeniz daha doğru olur

İyi Forumlar

6. bana sahipsin diğer telif veriyorum alışverişte bu tasarıma sahipsiniz diyor

teşekkürller

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı ?

İyi Forumlar

8. aslında var syklap prpmerium üretmiyor duranıum rafinesini kapatıyorum bu sefer endirium bitiyorr

9. Merhaba ,

Seviyelerde sanırım bir dengesizlik var. Skylab'ınıza girip ekran görüntüsü alıp ücretsiz resim yükleme sitelerinden birisine yükledikten sonra doğrudan yada direkt link ile konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu da gerekiyorsa inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.