Bug / Oyun hatasi Gemi değiştirme hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 21 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Merhaba;
    Hangar bölümünde gemi etkinleştiremiyorum sürekli hangar alanında değiştirebilirsin diyor ama hangarda olduğum halde değişim yok.
    Sizdede öyle hata var mı?
    İyi oyunlar...

2. NoName45_

NoName45_ User

"Hangar alanında değiştirebilirsin" den kastı, oyun içinde hali hazırda hesabın açıksa ve ana üslerden birinde değilse değiştiremezsin anlamına geliyor olması lazım :) Oyundan çıkıp ya da oyundaki gemini şirketinin üssüne götürüp, ana sayfada hangarda bulunan "Etkinleştir" düğmesine basınca gemi değiştirir diye düşünmekteyim :)

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Reis oyunda o kadar acemi değilim ilk önce etkinleştir sonra yeni gemi aktarma özelliği ile gemime donanımı aktarıyorum. Şuan yeniden gemi değiştirmeye çalıştım hala sorun var oyunda zaten kocaman 'LAG' var.

4. NoName45_

NoName45_ User

O halde dediğiniz sorunu ilk defa duyuyorum ya, bende öyle bir sorun yok en azından ama dediğinizden anladığım kadarıyla şöyle bir cevap vereceğim, yanlışsam kusura bakmayın:

Mesela solace'den venom'a geçeceğinizi varsayıyorum. Önce venom gemisini etkinleştirip daha sonra solaceye geçip aktarma sistemi ile ekipmanlarınızı venoma aktarmak istiyorsunuz ve bunun sonucunda da sorun ile karşılaşıyorsunuz diye anladım.

İlk olarak neden geçmek istediğiniz gemiyi etkinleştir yapıyorsunuz ki (aktarma sistemini kullanacaksanız), direkt olarak aktarma sistemini kullanınca hem ekipmanlarınız istediğiniz gemiye aktarılmış oluyor hem de o gemi etkinleştirilmiş oluyor.

Bir de bu şekilde sadece aktarma sistemini kullanarak geçiş yapmayı deneyin isterseniz.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Etkinleştirdiğiniz gemi hangar alanı bölümünde değilse önce etkinleştirip sonra aktarmaya çalıştığınız için sorun yaşıyor olabilirsiniz. Önce aktarıp sonra etkinleştirmeyi denediğinizde sorun olmayacağını görebilirsiniz.

İyi forumlar.