Gemi değiştirme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••ŚΛИ©ΛΚŦΛЯ••• tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkili, eski haritada internet bağlantım koptuğu için gemi yaratık tarafından kesildi. İlginç olan patlayan gemiye bir türlü giriş yapılamaması. Başka bir gemiye geçtim ve oyuna giriş yapabildim. Bu seferde bir önceki patlayan geminin haritasına gitmek istediğimde porttan atlamadı, sayfa yenile yaptığımda bu gemiye de giriş yapılamaz oldu. Bu şekilde hangardaki bütün gemileri bir yerlerde kaybedeceğiz gib sanki :)!... Lütfen durum ile ilgili bilgi verir misiniz? Belki sıkıntı reset le düzelecektir, belkide çok zaman alacak düzelmesi!.. Zira birleştir de yaşanan sıkıntılar halen devam ediyor. Bilgilerini rica ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. Saygılarımla.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Gece devam eden sorun çözülmüştür ve şuan tüm gemilerinize erişebilirsiniz. Bazı haritalarda oyuna bağlantı sorunu olduğundan dolayı geminizi aktif edememişsinizdir. Birleştir sorunları da çözülmüştür. Eğer hala devam ediyorsa toplama işlemini x-1, x-8 ve BL haritalarında deneyiniz. Bu haritalarda da çalışmıyorsa supporta başvurabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi deneyeceğim. Umarım birleştir de sıkıntı yaşamayız. İyi çalışmalar diliyor, konun kapatılmasını rica ediyorum.

.Hypnos. bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Nazik mesajınız için Takım Arkadaşım adına teşekkür ederim. Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.