Gemi ema atmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BuLaŞMa-!*S*K*R*M*! tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar size çok tuhaf bir sorun ile geldim adındanda anlaşılabileceği gibi gemim ema atmıyor niye atmıyor bilmiyorum açıkçası o yüzden size bir danışmak istedim bu olayın teke tek bir vs de olması sinirimi ayrı bozdu geminin ema slotunu vip slotunda 3. kısma attım ve vs de tam ema zamanı gelirken ister f3 olsun ister fare ile üstüne tıklayarak olsun hiçbir şekilde ema dalgası atmadı üstelik akıllı ista atıp lazer karıştırma işini başarıyla da yapmıştı.

Söylesenize diğer herşey tam donanım olabiliyorken niye ema çalışmadı bir türlü ?

2. WolfWar

WolfWar User

Haklısın kardeş bana da öyle oldu hatta bu yüzden patladığım da oldu. Oyunun bu soruna el atması lazım.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Farklı bir tuşa atadığınız vakit atıyor mu?

İyi Forumlar

4. WolfWar

WolfWar User

Farklı tuşa attığım halde de atmıyor. Sinir oldum bu yüzden venom geliyor özelliğini kullanıyor ema atim diyorum atmıyor kaç kez öldüm bu yüzden :mad:

5. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

geçmiş olsun bence reseti bekle benimde başıma geldi patladıktan sonra 2 8 hangarda gemi doğduktan sonra ema insta akıllı hepsini savaşırken kullanmadı gemi tamir olurken hangarda açtı reste kadarda düzelmedi :)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merabalar,

Video eklerseniz memnun olurum

İyi Forumlar

7. Farklı tuşa attığım da oldu ama nafile yeri geliyor çok seri çalışıyor yeri gelincede böyle tutukluk yapıyor.Bu genel bir sorun olmalı üst merkeze bildirirseniz ve onlarda el atarsa kısa sürede çözülür bence.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Teknik ekibe iletilmiştir. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.