Gemi Fulleme /Başlangıç rehberi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmazbey749749 tarafından 20 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba,
    hesabımızı açtık 10k uri 2 hafta vip var gorevlerden gelen
    arkdşımız varsa biiz kasıyor pet 8 lvl olana kadar yoksa eger kendimiz kasacaz (gorev ile )
    kutu topluyoruz sıkıcı olabilir ama toplicaz 25k uri olunca birleştir pet alcaz sonra 37k uri bir oto toplaycı 3

kutu toplamaya dewam zetaya basıyoruz ggleri baya gg olduysa kami 3 alıyoruz 50k uriye
    full zeta açıyoruz kami 3 le yapıyoruz
    gelen urileri saklıcaz anahtarlarıda oyle
    tahmini 20 zeta yaptıysanız 1.000 anahtar var elinizde (x2 de yaptıysanız ) bi o kadar gunluk dosyası artık kutu açın
    sonra kappaya donun hercul fuleyin lf4 hala fulenmediyse zetaya donebilirsiniz yada rutbe için a-b-g yaparsınız veya indirim paket fln varsa a-b-g donersiniz 3 ayda yapılcak iş bu artık uri kasıp geliştirme yapcaksınız . saglam klan bulup takılın derim

dediklerim vip +katlaycı +indirim hesaba katılmadan yapılmıştır 1 haftada 30 tl ile katlaycı +indirim paketi +vip ile 10 iris olan var sıfırdan . ben yine uzun zaman aralıgı yazdım
    242 saate 10 iris olunmuş .

Havoç /hercul nedir
    Türm droitlerinizde havoç varsa droidlerin vuruşu %10 artar yani gemideki degil droiteki vuruşlar buda demek oluyorki 16lvl olmayan droidler pek bir işe yaramaz havoç onun için gelişene kadar zeta yapmaktan gocunmayın zaten cabuk fuleseni bile bir karı yoktur ancak irisler 16lvl olacak . kappa ise hızlı rutbe puanı kasılan bir yer olmasına ragmen oduleri tatmin edici degildir havoçta oldugu gibi herculler 16 lvl olmayan iriste pek işe yaramaz havoçun aksine bunlar bulundugu droit beli bir klakan oranı artırı ama tum droidlerde bulundugu zaman geinin dp puanı %20 artar .

konuya ekler gelcektir yorumalra baglı

Son düzenlenen: 22 Aralık 2016
    JUPlTER bunu beğendi.
  2. .turab.

.turab. User

eline koluna saglık kardesim peki gg enerjisini kapıya basıyon ona okeyim kamiyi nereye atıcan o benim kafama takıldıda onu bi anlatırsan :D bilmeyen arkadaşlar var zeta kami olayını

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  3. Kamikazeyi zetada yaratiklarda kulancaz farketiysen iris bo2 lf3alin demedim onlar kutudan veya oyundaki kis takvimi gibi yerlerden geliyor tabi bunlar vip birisi icin eger vip yoksa pet 8lvlde 90uri aliyor oda pek bisi degil

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkür ederiz.Nice yeni başlayan oyuncularımıza klavuz olacaktır .

İyi forumlar.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  5. .turab.

.turab. User

valla şuanda öteki servarda gemi full elit diyebilirim yani 30 adet lf3 30 adet hız 30 da bo2 kalkanlar irisler 8 adet orda gg enerji kasıyorum büyük bi ihtimallede kappaya girecem direk olarak :p:p zaten 20 tanesini yaptım geri kalan parcalar için gg topluyom

6. FULL ELİT tanımını yanlış biliyorsunuz zanımca full elit demek lf4 bo2 iris apis zeus herşeyi tamam en az 20m x4 1m rsb olan gemiye denir ema insta zaten 5k altına duşmeycek gemide 1m uri garanti olcak

ful lf3 bo2 hız irisli gemiler güçsüz olarak isimlendirliyor kappadan hercul almanız dilegiyle :)

teşkurler mumkun oldugunca yardım etmeye çalışıyoruz

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.