GEMİ GELİŞİMİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayl80 tarafından 8 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

herkese selam öncelikle ben gemiyi geliştirmek istiyorum profesyonel bir yardım istiyorum sizlerden
    gemilerim
    goli--wenge--lenow
    elimdeki malzemeler şunlar
    6 adet lf3
    9 adet lf2
    5 adet G3N 7900 İTİCİ
    1 adet sg3n bo2 kalkan
    16 adet sg3n bo1 kalkan
    7 adet flax diot var
    bütün malzemeler bunlardır gemimde seviyem 13 dür sizden desdek istiyorum 1 en kolay yol hangi haritada kasabilirim şuanda x8 deyim gemi olarak hangisini kulanmalıyım bide bu galaksi kapılarından alpa kapısı 39 parca topladım dier parcalar bi türlü gelmiyor x larım 6 bu konu hakkında geniş kapsamlı bir bilgi istiyorum

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Tavsiyeme gelince Bol bol ZETA kapısı yapınız. Havoçları fülleyiniz.

Kapıdan gelen anahtarlarla sadece ZEUS gününde Korsan kutularını açınız.

İhaleden irislerinizi Fülleyiniz urileriniz sadece geliştirme için ayrınız.

Sonra Kappa Kapısıyla devam edersiniz herküller Ful olduğunda artık baya bir yol almış olursunuz.

iyi forumlar.

3. GG açsanda bitirmen çok zorlayıcı olur o yüzden şimdilik enerjilerini biritir ve zetaya bas.En kolay x-3 ve x4 haritasında leoyla kasılırsın kastıgın kredi ile ilk önce lf3 bo2 lrini tamamla 2 irisi uri ile geri kalanını kredi ile al

4. CAREMELA_

CAREMELA_ User

o gemi 1 senede gelişmez bırak oyunu :D

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  5. Keske sadece 1 sene olsa :D Bol bol zeta kas diyolarda 40 zetada fulluyo millet havocu nasil toplasin o ggleri adam :)

6. uzayl80

uzayl80 User

oyunu neden bırakayım arkadas zaten 2 yıl ara verdim irise gelince iris almam için elimde 100 milyon olması lazım oda 1 ayda tamamlanır oyunun acemisi değilim zaten bana kısa pratik bilgi lazım en kısa yoldan zeta kapısını diyorsunuzda alpayı 39 yaptım ilerlemiyor habire bana çarpan veriyor lenoyu denedim ama tam verim alamadım x8 de streuner kesersem 16 uri veriyo x3 de mordon falan kesersemde yine istegim kadar uri kazanamıyorum en güzeli bence kris falan kesmek daha mantıklısı sizcede nasıl bir yol izlemeliyim ?? havoç nedir bunu anlatırmısınız

7. sen onların az uri verdiğine bakma krisleri cok zor kesersin ama mordon saimon filan çabuk çabuk kesersin.Havoc ise gördüğün kırmızı desenli diroit tasarımı bunu tüm diroitlerine takarsan diroitlerindeki lazerler yuzde 10 daha fazla vurur

8. uzayl80

uzayl80 User

peki bu driot tasarımı nerde bulunur ?? kactane almak lazım onu

9. Zeta kapisini yapinca veriyor.Ilk yapisinda %100 1 adet veriyor, diger yaptiklarinda ise bitirdigin kapi sonunda havoc cikma ihtimali %25.

10. uzayl80

uzayl80 User

bu elimdeki malzemelere göre zeta kapısını acabilirmiyim aranan şartlar neler elimde 200 tane galaksi kapı enerjisi var alpa kapısına yüklenmişdir 34 taneden 19 tane yapabildim dahada parcası gelmiyor neden olabilir bide bu kapılara nerden giriliyo siteye girmeyeli çok sey deişmiş en son bıraktıgımda bir goliye 50 milyon falan basılıyodu şimdi 100 bine alabiliyosun :)

Son düzenlenen: 9 Haziran 2016
  11. 200 galaxy ile zeta açamazsın, ben en son 1500 e açmıştım :) Eğer zeta yapmayı düşünüyorsan 1200-1500 arası biriktir hepsini zetaya bas o şekil açabilirsin, parça parça açarsan süreyi uzatırsın.Biriktirdiklerinide amaç dışı kullanma arada alpha yapayım falan dersen işin uzar :)
    Parçalar azaldıkça daha az geliyor, şans diyolar ama kesinlikle ben parçaların azaldıkça oranlarında azaldıgını dusunuyorum.

Kapının parçalarını tamamladıktan sonra "atlamaya hazırla" butonuna tıklıyorsun.Daha sonra atlamaya hazır hâle getirdiğim kapı ana üssüne yani x-1 e hangarın çevresine yerleşiyor.Ordan atlayıp kapıya girebiliyorsun.

Artık herkes golıath aldı, saat başı olunca böyle oluyor :)

12. uzayl80

uzayl80 User

eski günleri özlemişim herkesde bi golü havasıdır esiyor anlamış değilim bizide heveslendirdiniz elimde 3 tane elit gemi var hangisini kulansam acaba leno wenge goli evin garajı cennet gami pzarı gibi sec beyen kullan gemilerin tasarımları vardır :) zetayı bikere insaa etsem yeterlimi yoksa her seferinde insaa etmelimiyim

Son düzenlenen: 9 Haziran 2016
  13. Eski haritalarda takiliyosan leonov kullanabilirsin, eski haritalarda daha fazla damage vuruyor leonov.Eger yeni haritalarda falan takilacaksan goliath alman en iyisi.Vengde alabilirsin daha hizli goliathden ama esya slotlari daha az goliye gore.

Her insa edip kapidan atlayip kapiyi bitirdikten sonra tekrar insa etmen ve bitirmen gerekicek.Havoclari fulleyene kadar bu kisir dongu devam ediyor maalesef.

14. uzayl80

uzayl80 User

bende goli wenge leno var eski harita rahat fakat az uri veriyor yeni haritada cok uri fakat biraz sıkntılı bu konuda kararsız kaldım bide golide en ideal ekipman nelerdir ekipman sayıları sayıları kac olması lazım sizce

15. Ekipman sayıları derken konfi mi kastettiysen, ilk konfi gemide hız diroitlerde kalkan, ikinci konfi gemide kalkan diroitlerde lazer.En kısa zamanda lf3 leri fullersin sonrada lf4.Eğer hem gemini hem diroitlerini dolduracak kadar lf3 ün yada lf4 ün yoksa, önce diroitlerini doldur daha iyi lazerlerle.Daha fazla vurabılırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.