Gemi geliştirme taktikleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 18 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Full iris apis ve zeus yok, 1 havoc, 0 hercules, 15 lf4, hiçbir itemde geliştirme yok, 19 arge ama kutu argesi, full bo2.

Nasıl bir yol izlemeliyim taktiklerinizi bekliyorum.

2. şuan ben de aynı şekildeyim yaptığım şey sürekli zeta yapmak gelen anahtarla lf4 kasmak lf4 günü kutu açmak yani arge kasıyosun aynı zamanda havoc fullemeye çalışıyosun pro lazeri için uğraşıyosun ondan sonra işte

3. KomediaN

KomediaN User

LF4 Kısmına katılmıyorum boşuna anahtar kaybı.

Yapacağın şey zeta için palladium toplamak.
    Palladium topladıktan sonra pazar günleri zeta yapıp havoclarını fulleyip anahtar kasıyorsun ekstra.
    Anahtarlarla da sadece zeus günü kutu açarsan zaten hem lf4 ler çıkıyor hem de apis/zeuslar çıkıyor.Apisi erkenden sakın alma, zeus için 20 parça topladıktan sonra 2 sini beraber al.
    Neden 20 parça dersen zeus 20 parçaya kadar her parça bulmanda 30k indirim geliyo.Bu da ortalama 30 anahtar falan oluyo.
    Zeus günü 30 anahtarda 1 zeus çıkabiliyo.
    20 den sonra biraz boşuna kutu açmış oluyorsun.
    Zeus 20 parça olunca apis b.ihtimalle 25 30 parça oluyo onu da o zaman alırsın.
    Apis/zeus bitince de bl haritasından görevlerini tamamlayıp 10 proyu aldıktan sonra her pro için gerekli anahtarı zetadan çıkarıp sonrasında bl haritasında rinusk kasıyoruz hem pro hem zeta sayesinde arge kasıyon.
    Böyle böyle fulleniyon .P

En

Son düzenlenen: 18 Eylül 2019
  4. dediğime katılmıyosun fakat ben yaptığım zaman 16 tane lf4 dizdim ve bütün gemi tasarımlarını açtım kutuyla apiste bitti aynı zamanda yinede tercih diyeyim :D *ve bu oyunda palladium toplamak imkansız *

5. KomediaN

KomediaN User

zeusları çıkarırken zaten full lf4 oluyorsun 16 yı bırak 30 lf4 çıkıyor.
    Sen ekstradan bosuna zeus için kutu açacaksın.
    Dolayısıyla biraz boşa harcamak oluyo lf4.
    Pro dizeceksin zaten.

6. Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. O zaman zeta dönüp gelen anahtarla zeus günü açıp apis/zeus/lf4 üçlüsünü çıkartacağım. Ondan sonra herkullere geliyor sıra. Bu arada herculleri 20 tane yapıyoruz sanırım doğru mudur ? 10 tanesi spartana gideceği için, 1. konfi full spartan yapılır 2. konfi full hercul yapılır doğru muyum ?

Tabii aralarda da bl gidip rinusk kasmak var.

7. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,
    KomediaN arkadaşımız size söyleyebileceğim neredeyse her şeyi söylemiş :) Bir şey eklemeye lüzum görmedim. Bu yolda kolaylıklar dilerim :cool:

Konunuzu yeni başlayan arkadaşlarımızın da faydalanıp fikir alabilmesi için Yeni Başlayanlar kısmına taşıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederiz :)

İyi forumlar.

Tekrardan merhabalar,

Bu biraz daha oyun stilinize ve konfigürasyonlarınızı nasıl kullandığınıza bağlı. İlk planda 10 tanesini tamamlamanız sizin için yeterli olacaktır. Lazerlerinizi bölünme kristallerinizi topladıktan sonra tüm işler bittiğinde 10 tane daha çıkartmak için tekrar kapı yapabilirsiniz ama ilk planda direkt olarak 20 tane yapmanızı önermem.

İyi forumlar.

8. Teşekkür ederim modum. Spartanlardan sonra herculleri fulleyeceğim o zaman.

Bu arada konu açık kalabiliyor mu ? Soru soracak arkadaşlar için.