Gemi geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zenaro tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zenaro

Zenaro User

Merhaba arkadaşlar ;

Oyunda gemi mi geliştirmek istiyorum uri-credi kasma vs daha önce bu konu hakkında başka konular açılmış ama herkesin gemi özellikleri farklı olduğu için ben de konu açma gereği duydum.

Gemi özelliklerim :
    11-lf3
    7-elit hız
    2-elit kalkan gerisi credi ile alınlan.
    7-flax hepsi 6 lvl
    arge puanım malesef yok
    20.000 şeref puanı ve 11 levelim.

Şimdiden yazacağınız yorumlar için TEŞŞEKKÜR EDERİM...

2. Merhaba ,

Eğer birlikte kasabileceğiniz yada görev yapabileceğiniz kişiler varsa onlarla beraber kasabilir yada görev yapabilirsiniz. İmha ettiğiniz NPC'lerden düşen kutuları ( sarı iken alın - mavi iken alırsanız başkasının olduğu için - şeref puanı alırsınız. ) toplayıp satabilir ve kredi kasabilirsiniz. Ayrıca fırsat buldukça skylab'ınızı geliştirebilirseniz belli bir yerden sonra ise Promerium yollayıp satabilirsiniz.

Diğer arkadaşların da düşüncelerini bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Captivity

Captivity User

Bana kalırsa x3 haritasında lf3 ve bo2 kalkanlarını fulleyene kadar takılmalısın ilk 2 irisi uridium ile alıp uygun levela gelincede cubi gruplarına katılır ve gelen uridiumu argeye credits i ise irise basarsın

4. murat1299

murat1299 User

1)26 lf3 ve ful bo2 olana kadar leonovla eski haritalarda kasılın
    2)skaylabı gelişitirip oradan hammadde yollayıp kredi kasabilirsin
    3)ilk 2 irisi uri ile kalanları kredi ile açık artırmadan al
    4)iris bo2 lf3 açıkartırmadan bu sıra ile malzemelerini tamamla
    5) uri kasmak için bana göre en karlısı katlayıcı paket alıp 4x de kutu toplamaktır hem uri kastığın gibi kapı içinenerji ve cephane de kasmış olursun
    6)elindeki urileri en az 12 arge olana kadar arge dışında harcama tabi ilk 2 iris için harcıyabilirsin

5. ●53●

●53● User

Leonovla Rahatca x-3 ve x-4 de Kasılabılırsın Rahat Rahat...Gorevler Yapıp TP Kazanabılırsın 12-14 Level Olduktan Sonra Goliath'a Geçip Grubca Cubıkon Veya Tallon Kesip Para Kasabılırsın Bu Parayla Irıs Veya LF3 Alabılırsın URIDIUM'unu Bırıktır Derim Sonra Harcarsın :D

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızın da önerdiği gibi bende leonov gemisi ile x-3 ve x-4 haritasında kasılmanızı öneriyorum.

İyi forumlar

7. Zenaro

Zenaro User

Verdiğiniz tüm bilgiler için teşşekür ederim gerçekten çok işime yarıyacak.
    - Konuyu kilitleyebilirsiniz :D

8. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.