Destek Gemi Görseli?!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Sonta tarafından 15 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Sonta

Sonta User

Eklediğim görselde gemi çevresinde oluşan yapı nasıl oluşmaktadır ve nasıl elde edebiliriz. Bazı gemilerde sıklıkla görmekteyim.

(https://resimlink.com/DHzLj9v)

2. senin resim görünmüyor efektide göremedim ama sanırım kalkan efektinden bahsediyorsun üzerine tıklayınca oluşan dalgaysa bahsettiğin kalkan sıklığı argesini 5/5 yapınca oluyor pilot profili yetenek ağacı yani kısaca arge.eğer kırmızı çemberi diyorsan oda bir kapı vardı orada yaratıklar vurunca oluşuyordu ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.bu resim eski olmalı.

3. Orcus un empriyan tasarımından kaynaklanmaktadır o görsel.

ƓΛẔØẔ ve Dontforgetme bunu beğendi.
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Empriyan tasarımlara özgü bir görseldir. Bir ipucu vermek gerekirse tüm gemilerde görebiliriz bu tasarımı yakında. :D

Türkiye Takımı!

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. Bu gercekse güzel bir haber sizden rica ediyorum lütfen raporlama yaptığınız zaman bir geri bildirimde bulunun tüm gemilerin özellikle plusların ve goliath plus dahil olmakla birlikte tyranoss tasarmları olsun her geminin saygilarimla..

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Bunu da ileteceğim. :)

Türkiye Takımı!

Dontforgetme bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş