Gemi Gövdesi III

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet olsun

68,0%
  2. Hayır olmasın

32,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

İsim : Gemi gövdesi III
    Seviye : 0/5
    5/5 olması halinde 100.000 darbe puanı kazanırsınız

Darbe puanlarının biraz daha yükselmesi gerektiğini düşündüğümden böle bir fikir buldum Gemi gövdesi III argesini ekledim ve bunu 5/5 yapınca darbeye ek olarak 100 bin daha ek bir darbe puanı elde edeceğiz Bence buna gerek var çünkü %50 kalkan desteği+seprom güçlendiricisi+bastion vb. kalkan tasarımları taktığımızda aşırı kalkan alıyor Bu iyi birşey fakat savaş esnasında karşı oyuncu güve ile savaşması halinde bazen öle oluyor ki kalkanlar bitmeden darbe puanımız bitiyor Savaşma imkanımız varken canımız bittiğinden patlıyoruz ve bud darbe puanlarınız yetersiz olduğunu gösteriyor

Ek olarak şunuda söyleyeceğim Olaki darkorbit 8 yıldır varlığını sürdürüyor Oyun başladığından beri çoğu şey geldi Yenilik üstüne yenilik geldi ve şuan en üst versiyonu Darkorbit Reloaded dir Ne zaman çıkacağını bilemem ama b03 kalkanın ileride önümüze geleceğini getirileceğini düünüyorum Eğerki gelirse bu fikrimin mutlaka uygulanmasını yada gemilerin darbesini arttıracak başka yolların uygulanması düşünüyorum...

Son düzenlenen: 26 Ocak 2015
    *PΛиZΞЯ* ve odun_adam bunu beğendi.
  2. Eyvllah kardeşim :) yalnız modlar kısa yorumlardan pek hoşlanmıyor...

3. kısa ve öz ;)

4. :D bide kelle avcısı 3 ekleseydim iyi olacaktı Kelle avcısı 3 üde fulleyince lazerin rengi değişirdi

5. kelle avcısına gerek yok çok fazla vuruyorlar zaten...

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle olmalı +1. Fakat bunun için her oyuncuya 1 seferlik bedava arge sıfırlama hakkı verilemli ve 50 olan arge sınırıda 1-2 arge arttırmalı bence.

7. bu kadar yüksek vuruşlar olunca gemiler hemen patlıyo gemi gövdesinin artırılması gerçekten güzel olur.

8. Arge sıfırlamanında değiştirilmesi gerek bencede Bütün argeyi sıfırlamak yerine yanlış bastığımız veya basmaktan vazgeçtiğimiz yeteneklerin üzerinde (iptal et) kutucuğu olsun ve ona basarak argeleri sıfırlayabilelim

Şuan bile kalkanım bitmeden darbemi bitiriyorlar Karşı taraf güveye takınca çok çabuk darbe bitiyor ve bende savaş tamir robotu açmak zorunda kalıyorum Bide b03 ün çıktığını düşünürsek kalkanlar çok yükselceği için darbeyi koruyacağından fazla olucak bu yüzdende kalkan bitmeden patlayacağız Bu yüzdende darbe puanlarının arttılması gerek bende böle bir yol buldum

Desteğiniz için teşekkür ederim...

Son düzenlenen: 26 Ocak 2015
  9. 5 arge puanı daha bulmak çok zor olur 35 ten sonra yeteri kadar zorlaşıyo arge bulmak ve şuan %10 darbe puanı desteği+ 10 herkülle 484 bin darbe puanı oluyo 100 in daha çok fazla olur vegalarında 400 bin yakın oluyo +100 bin daha olması kötü olur.Benim fikrim bu

10. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Bence böylesi iyi diye düşünüyorum zaten çift herkül kalpte 524k dp oluyor ayrıca bende olan saturnun bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum :D üzgünüm oyum olumsuz -1

11. İlerde mutlaka b03 kalkanı gelecek yorumları ve oyları ona göre kullanalım bence B03 kalkan eğerki gelirse gemilerin %50 ile kalkanları çok fazla olacak Darbede az olduğunda kalkan bitmeden darbe bitecek buda sorun haline gelecek

B03 ü geçtim şimdi bile olsa iyi olur şuan bile kalkanlar %50 li destek+seprom çok fazla oluyor

12. Salih-Amel

Salih-Amel User

Ben olmamsından yanayım Zaten full arge bir gemide 306 hp var bide 406 düşün ve diğer gemilere göre Düşün Ozaman Orta Segmente Olanlar hiç kasılamaz.

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende destekliyorum bu büyük hasar ortamının olduğu bir oyunda daha iyi olucaktır.Belki arge sistemine yeni bir düzenleme gerektirir ancak biz desteğimizi verelim :)

İyi forumlar

14. Sağolun desteğiniz için teşekkür ederim modum :)

15. o zaman güve alan arkadaşların onu almasının ne anlamı kalmış olacak güvenin özelliği bu zaten o güveye alınca sende akıllı davran kalkan emici yengeçe geç anında kalkanı biter sonrası senin el çebukluğuna bağlı güve yapar yapmaz sende yengeç yap bak ne oluyor sonuç gör

16. yengeç zaten güveye karşı yapılmıştır
    edit : yengeç +spectrum+ saba = ölümsüzlük

17. ÇORBACI

ÇORBACI User

Darbe puanı kesinlikle arttırılmalı öyle gemiler varki 200k üstü vuruyor 2 saniye sürüyor kesilmen.

18. Yok daha neler ? Bu yapılırsa Kelle Avcısı 3 diyende olur

19. Mutlaka hayata geçmeli , şu oyuna denge gelmeli.

+1

20. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Bence de fikriniz uygundur fazla hasarları önlemek açısından daha fazla darbe puanı ile patlamak zor olur en azından.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.