Destek Gemi goli ne yapabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕαмѕυηℓυяєι̇ѕƼƼ tarafından 8 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm gemi hakkında danışmak istiyorum
    gemi goli gemide 18 lf3 12 bo2 12 tanede 7900 hızdan var
    7 flax 1 iris 2.hangarda leo var
    4 tanede arge var aklımda indirim paketi alıp pet almak var kapılardada sizce pala toplayıp zeta çok iyi diyenler var zetamı yapsam diye düşünüyorum bide bu malzemelere en iyi hangi konfi gider sizce napim şimdiden teşekkürler

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni Başlayanlar kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

Keyifli Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

bence 14 level olana kadar leo ile X3 te kucuk yaratik kesin urilerle lf3 bo2 yapabilirsiniz gunluk gorevleri ve normal gorevleri yapin argenixzi de cift sayilara cikarmaya bakin

4. Traubbe

Traubbe User

Sırasıyla İris,LF-3 Kalkan ve Hızlarınızı fullemelisiniz(Geminize Göre).Zeta kapısını yapmak istiyorsunuz ama maalesef siz bu ekipman ile Zeta kapısını tamamlasanız bile geçemessiniz.Verdiğiniz Enerjilere yazık olur.Zeta kapısını yapabilmek için Geminin Full,+15 Arge,3. Seviye Kamikaze olması gereklidir ve irislerinizin 4-5. seviyeleri görmesi gerekli hepsi.Şu anda pete acele etmeyin peti daha sonra tamamlayabilirsiniz.Bir savaş sırasında pet fazla bir iş görmüyor(Düşük seviyeler)o yüzden Ekipmanınızı fulledikten sonra 10-12 arge dağıtmaya çalışın.Kapı yapmak istiyorsanız Alphadan başlamalısınız ben bile Alpha da çok zorlandım gemimin full ve Aegis olmasına rağmen ve 8. seviye petim 3. seviye kamikazem vardı.

5. 14 level oldum o görevleri tamamladım işte 15k uri var leoyla arada bi uri kasıyorum x3 de

6. haklısınız da peti uri kasmak için alcam arge için

7. Traubbe

Traubbe User

Pet 8. seviye olmadan hiç bişey yapamazz ve kutulardan uridium toplayarak bir yere gelemessiniz.Her pvp haritasında bot mevcut size kutu mu kalıyor?Size tavsiyem Tallon kesin 128 Uridium 400K küsür Credi veriyor azımsanacak bir rakam değildir.

8. doğru öyle fazla uri kasamam en iyisi tallon kesmek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.