Öneri Gemi Güncellemeleri #

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RΛ¢ØN™»C★« tarafından 18 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemi Güncellemeleri Olsun Mu?

1. Pusat Güncellemesi Olsun

oy sayısı 6
    60,0%
  2. Bigboy Güncellemesi Olsun

oy sayısı 6
    60,0%
  3. Nostrome Ambassador Güncellemesi Olsun

oy sayısı 6
    60,0%
  4. Hiç Biri Olmasın

oy sayısı 1
    10,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En çok kullanılan gemiler;

Cyborg
    Goliath
    Aegis
    Hammerclaw
    Mimesis

Bunun dışında kullanılan gemilere ben pek şahit olamıyorum. Ve diğer gemileri çoktan diriltmenin vakti geldi de geçiyor.

Örneğin; Kimse bigboyu kasılarken veya savaşırken kullanmaz dimi? Bu gemiye çözüm olarak fazladan lazer,jenaratör v.b. eklemek değil de verdikleri tp,şp oranını yükseltebiliriz ki diğer gemilerden bambaşka bir farkı olsun.

Ben ''Leonov'' ve ''Vengeane Şimşek'' için daha önce konu açtığım için tekrar burada belirtmeyeceğim.

Konu başlıkları;
    Vengeance Şimşek!

Yenilenen LEONOV <---

# PUSAT Güncellemesi

Yeni bir tasarım çıkartılabilir veya herhangi bir tasarımına ek özellik olarak %10 DP %3 DMG %5 TP %5 ŞP verilebilir

Özellik 1: Düşmanların tarafından alınan hasarlar %40 oranında düşücektir. Fakat kendi hızın'da %20 azalma olacaktır!

Özellik Süresi: 30 Saniye
    Soğuma süresi: 5 DK

# Bigboy Güncellemesi

Bigboy elite tasarımı sayesinde daha fazla %10 DMG %10 TP %10 ŞP' ye sahip olacaksın.

Özellik 1: Hızın 5 saniye boyunca %30 daha fazla olucak.

Özellik Süresi: 5 Saniye
    Soğuma süresi: 1 DK

# Nostrome Ambassador

Bu gemi 50.000 Uridium ve 50.000.000 Credits karşılığın'da satışa sunulacak.

Özellikler:

Hız,dp,lazer,jeneratör,kargo ve extralar ayen olduğu gibi kalacak. Fakat;

Roket hasarları %35 oranın'da artacak. Ek olarak %5 DMG %5 SHD %10 ŞP ye sahip olacaksınız!

Birden fazla oy kullanabilirsiniz. Tavsiye ve yorumlarınızı lütfen ek etmeyin :) İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.