Öneri Gemi Hakkında Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr_Centilmen tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yaklasık olarak 3 haftadır düzenli olarak oyunu oynuyorum ve 3 haftada 18 adet lf3 14 adet G3N7900 jeneratör 5 adet B02 kalkan 3 adet iris ve 5 adet flax droit goliah gemi ayrıca şuanda üstünde 60k uri ve 20m credi bulunmakta ben 250k uri biriktirdikten sonra vegance gemi ve şimşek tasarımı almak istiyorum ama emin değilim goliden devam etsemmi diye kararsızlığa düştüm 250k uri biriktirir iken bu arada biriktirdiğim crediler ile droit,lazer ve kalkanları acık arttırmadan alabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim sizin tavsiyeleriniz ne olabilir? bana yardımcı olursanız seinirim iyi oyunlar

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.
    Aynı konudan iki defa açtığınız için bu konular kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.