Öneri Gemi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr_Centilmen tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yaklasık olarak 3 haftadır düzenli olarak oyunu oynuyorum ve 3 haftada 18 adet lf3 14 adet G3N7900 jeneratör 5 adet B02 kalkan 3 adet iris ve 5 adet flax droit goliah gemi ayrıca şuanda üstünde 60k uri ve 20m credi bulunmakta ben 250k uri biriktirdikten sonra vegance gemi ve şimşek tasarımı almak istiyorum ama emin değilim goliden devam etsemmi diye kararsızlığa düştüm 250k uri biriktirir iken bu arada biriktirdiğim crediler ile droit,lazer ve kalkanları acık arttırmadan alabilirim diye düşünüyorum ama emin değilim sizin tavsiyeleriniz ne olabilir? Sağlam bir gemi için neler yapsam uygun olur bana yardımcı olursanız seinirim iyi oyunlar

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X3 haritasında seri bir şekilde kasılıp LF 3 ve iris sayınızı arttırabilirsiniz.ilerki günlerde Pet alırsanız size yardımı olacaktır.Bu arada Arge basarsanız geminizin saldırı ve savunma gücü artacaktır.

iyi Forumlar.

3. Traubbe

Traubbe User

İlk olarak LF-3,Bo2,İrislerini sıralası ile fulle irislerin şimdilik yeterlidir.daha sonra x-5 x-6 x-7 haritalarına geçip görevlerini yap ve bol bol NPC kes.x-5 te Lardakium x-6 da Cubikon x-7 de Tallon ve Boss Tallon kesebilirsin.Cubikona saldıran kişiler ile beraber saldır.Uridium ve Credini iyi arttırırsın.Skylabını yükseltip her gün promerium yolla gemiye.Tallona geç daha sonra tek başına kesebilirsen 400K Credi ve 128 Uridium veriyor günde 30 tane kessen 12M Credi 3840 Uridium kasarsın.Uridiumunu şimdilik şimşek tasarımına verme daha çok var tasarımlara geçmene.Aegis al daha sonra elmas düzeni al çok iyi Credi-Uridium kasabilirsin.Pet yoksa pet alıp 8e yükselt ticaret modülü 3. seviye al sattığın Promeriumların fiyatını %30 arttırıyor.
    İyi Forumlar

4. teşekkür ederim petim var 5.seviyede onu yazmayı unutmuşum skylabım 16. seviyede promerium aktararak günde 6.5m kusurlu credi öyle geliyor ticaret modülü okadar iyi ise peti ilk önce 8 lwl e kasayım o zaman sadece skylabtan 8m credi falan gelir :)

5. Traubbe

Traubbe User

Elbette ama unutmayın ki 1 defa aktarma yaptığınızda 8M geliyor günde 3 defa gemiye yollasanız 24M Credi eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.