Gemi Hasarı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by HolyAshura, Sep 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba;

Şuan sarı vega kullanıyorumda daha fazla vurmak için goliye geçtim fakat hasar düştü normalde 3.8k-4.4k arası vururken 3.6k-4.2-3k arası vurmaya başladım.Sebebi ne olabilir bilgisi olan varmı ?

2. golidemi böyle vuruyorsun ? ayrıca diziliminden bahsedersen yardımcı olabilirim örneğin:kaç lf4 full+fullmü lf3 kaç tane
    ayrıca oyunda bi lazer hatası mevcut ,x4'ün kırmızı sıkması durumu onun sadece görünüş olduğu söyleniyor ancak ben buna katılmıyorum hasarda düşüyor ,eğer böyle bir durum ise aynı dertteyiz .

3. HolyAshura

HolyAshura User

21lf3 5 iris 10b02 full hız 13arge birde burgu elmas falan var burguyla vuruyorum

Last edited: Sep 21, 2016
  4. Kullandığınız goli tasarımına göre değişebilir, sarı yani lightning vegada %5 ekstra hasar var.

ÈrroR_™ likes this.
  5. HolyAshura

HolyAshura User

Vanquisher var %7 hasarda birdaha deniyim ben ozaman

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sadece düşman şirket oyuncularına %7 fazla hasar veriyor.

ÈrroR_™ likes this.
  7. Sadece düşman şirketlere %7 ekstra hasara atıyor, Kıyametin dediği gibi

ÈrroR_™ likes this.
  8. Vanquisher sadece düşman şirket oyuncularına %7 fazla hasar verir Npc'lerle alakası yoktur. Bence siz Lighting Vengeance kullanmaya devam edin. Favori gemim benim çünkü ve oyuna yeni başladığınız için kaçış gemisi olarak kullanabilirsiniz.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer varsa Cerrah Tasarımı , Yarasa Uçuş Düzeni , Hasar Desteği ( B0-1 ve B0-2 çift olursa daha iyi ) ve seprom besleme gibi şeylerle npc'lere vuruşu arttırabilirsin. :)

10. HolyAshura

HolyAshura User

6.iris için para kasmaya çalışan adamım ben ya onlar biraz zor :) Bu arada demişken Cerrah satışa çıkarmı daha? Çıkarsa bekliyip almalımıyım veya Aegis Elite düşünüyorum uri çekip ?

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aegis almali henuz 5 iris ve lf3,kasilmak gelismek icin aegis lazim.

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben zaten kesin vardır diye yazmadım eğer varsa diye yazmıştım. Yoksa %5 hasar artışı sağlayan hangi tasarım varsa onu kullanabilirsiniz. Venom , Diminisher , Enforcer vb. yanına diğer artış sağlayanlarıda ekleyebilirseniz vuruşunuz artmış olur. :) Yarasa yoksa hangi uçuş düzeni varsa ona göre bir kombinasyon ayarlayabilirsiniz. :)

13. BonusRasta

BonusRasta User

Yarasa da çok yavaşlatıyor gemiyi :)

14. HolyAshura

HolyAshura User

Yarasa hangisi ya bulamadım adlarına baktımda kaçırdımmı emin değilimde kaçırmamış olmam lazım.

15. BonusRasta

BonusRasta User

Etkinlik günü geliyor, cadılar gününde hollowen mıydı neydi :D
    Npc'lere %8 atak, %8 fazladan tp veriyor. Ama hızı %15 düşürüyor

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kasılırken npc'ler için faydalı gerekli durumda farklı bir düzene geçip uzaklaşılabilir. :)

Resim ekledim. :)

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapi sonlarinda gecerli degil ama. bariyer gecerli oda % 5 .neden illaki yarasa olmali.sadece hasar arttirma istiyorsa burgu kullansin.

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer varsa demiştim bir de npc'lere karşı vuruşu arttırıyor yazmıştım. :) Daha çok kasılıyorsa sürekli burgu ve yarasa arasında git gel yapması işkence olur. Bu nedenle yarasının özellikleri kasarken bana kalırsa daha yararlı :D :)

Ama oyunculara karşı diyorsa zaten yazdığına göre burgu varmış sıkıntı yok yani :D

ÈrroR_™ likes this.
  19. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Gemi hasarı hesaplama ve bilgisi hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

Last edited by moderator: Sep 25, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.