Gemi Hızı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ımlost tarafından 16 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ımlost

ımlost User

arkadaşar dün honorum -ye düştü bu gün öğlenleyin 0a getirdim rütbem normale döndü ama hızım normalinden daha düşük golihat ile hastalık bulaşmamış haliyle 285 normalde böyle değil neden kaynaklanıyor?

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Şeref puanınızın gemi hızına herhangi bir etkisi yoktur. Hangarınızı kontrol ediniz eksik hız jenaratör takmış olabilirsniz.

İyi forumlar.

3. ımlost

ımlost User

sen şimdi benim aptal olduğumumu söylemeye çalışıyorsun eksik hız takmışım ama aptalım hızım neden düştü diyorum öylemi ? tüm hızlarım takılı forum moderatörleri olarak bizi her zaman aşşağılıyorsunuz

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

İnsanlık hali bazen unutulabiliyor benimde unutmuşluğum oluyor. Bizlerin asla sizi aşşağlama gibi bir niyeti yok aksine sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hangarınızda eksik yok ise hız beslemeniz bitmiş olabilir kontrol ediniz.

İyi forumlar.

5. ımlost

ımlost User

tabi yaaaaaaaaaaaaaaaa limon sıkmayı unutmuşum

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Üslubunuza dikkat ediniz tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

Hangarınızı ve hız beslemenizi kontrol ettiyseniz ve bir sorun göremediyseniz supportla iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

7. kullandığın droit dizilimini kontrol et dostum goli ile hızın eğer yavaşlatıcı buz ya da hastalık yememişsen jeneratörlerin taş yoksa 300dür yani tek sebep droit dizilimi olabilir gibi geliyor

Sempatik.57 bunu beğendi.
  8. ımlost

ımlost User

neden bu kadar kabasın ya ne varmış uslubumda oyunla ilgili bir sorunum olduğunda foruma giriyorum diğer forum hesabımdan haksız yere ban yedim anlamadığım birşey olunca soramıyorum istersen tekrar at beni herkes haksız yere suçluyor sen hiç haksız yere suçlanmadınmı

unut gitsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2019
  9. sayın ımlost bey ne *** adamsınız modumuz yardımcı olmaya çalışıyor daha ne yapsın.(birde flood yapmak yasaktır)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2019
    uakellerman, -Star- ve ELYSIUM bunu beğendi.
  10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kurallar gereği flood yapmak yasaktır.
    Gereken cevap verilmiştir.
    Konu kilit.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.