Gemi İadesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve **__karabela__** tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar tekrar bayadır oynamıyorum bu gemiyi de yeni aldım goliath vanquisher yüzde 7 hasar diyorlar ben eic im sanırım mmo olanlara etki ediyormuş sadece ben yanlışlıkla aldım madem yararsız neden benim almama izin veriyor sistem ? bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı soğuk su içmekten baska :)

2. Goliath vanquisher ile VRU ve EIC gemilerine yani düşman şirket pilotlarına %7 fazla hasar veriyorsun ( öyle hatırlıyorum ) , modüllerin gelişiyle birlikte bu gemiler bence iyice gözden düştü . Geri iade edebileceğini sanmıyorum , alırken gemiler hakkında iyice bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim . ''Sistem neden almama izin veriyor?'' Şöyle söyleyim dükkanda goliath gemisinden pahalı olup , her açıdan güçsüz olan yamato ve defcom gemileri var , sadece paymentle satıldığı halde oyunun şuanki durumunda tamamen güçsüz sayılabilecek gemiler var , sistem neden almama izin veriyor dersen işin içinden çıkamayız :D

Benim de küçük bir sorum olacak , goliath vanquisher kullanırken bir MMO gemisine ( aynı şirket ) saldırsak , %7 hasarımız ona da etki edecek mi ? Bunu bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim :)

3. Sistem sana yararsız olup olmayacağını nasıl bilecek
    Ona bakılırsa 1 arkadaş hatırlıyom slot cpu 4 ü uri ile alan
    Başka bir arkadaş ise 2m uri ile serum xl clu almıştı
    Sonuçta kendi iraden iadeyi felan unut :)

4. Demen 2-3 de 3 flaxlı adamda pusat vardı. İnşallah yeşil ganimet sandığından çıkmıştır.

5. modüller derken o ne oluyor ?

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki bunun gibi alınan ürünlerin iadesi olmamaktadır :( . Üyelerimizinde dediği gibi gemileri almadan önce iyice bir özelliklerini kontrol etmenizi öneririm.
    Modüller ile ilgili bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.