Gemi Kaçınma İhtimali

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve USTA[CEZA] tarafından 16 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı bazı gemiler hasar çok fazla absorbe ediyor kalkanları olmamasına rağmen özellikle orcuslar bunların modüllerden yüksek kaçınma bulduğunu ve argeden de gelen kaçınmayla bunu yaptıklarını tahmin ediyorum.Sorum şu olacaktı bu kaçınma yüzdesinin bir üst sınırı var mı ? ya da bu hasarı absorbe etmenin başka bir yolu mu var ? Bir de orcus değilseniz kaçınmayı en fazla ne kadar yükseltebilirsiniz bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.:)

2. tryhardD

tryhardD User

1-Orcustan her şey beklenir şaşmam ama dp-link kullanılmadığından emin misin onu sormak gerek.
    2-Muhtemelen şu an bir üst kaçınma sınırı var kaçınmada tahminim %95 civarı ful modül (%31 kaçınma var bende), arge ve yıldız formasyonlu mimesiste bile ortalama 10-12 atışta bir hasar yiyorum.

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Orcus gemisinin hasar absorbe durumu oyuncular için değil NPC ler içindir. Gemiyi incelemeye aldığımız zaman gemi yeteneğinin PVP den çok PVE odaklı olduğunu anlayabiliriz. Bu durumda hasar absorbe etmek için sentinel veya spectrum gemilerini kullanabilirsiniz. Kaçınma olayına gelecek olursak gerekli modüllerle birlikte mimesis gemisi çok daha avantajlı olacaktır. Kaçınma üst sınırı gibi bir durum mevcut mu henüz bilgisine sahip değilim, şayet öyle bir durum var ise gerekli bilgileri edinip sizlerle paylaşacağım. Oyuncu arkadaşlarımız size tecrübelerini aktararak daha fazla yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

Mineral bunu beğendi.
  4. biz gene satıyoz kaçınmalı modülleri delmedende değerliymiş baksana 10-12 atışta bir hasar almak ne demek yahu kim yıkabilir beni o zaman orcus 2 katı kaçınmada yenilmez

5. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Dp link ve insta kalkan dışında hasar almadıkları zamanı diyorum. Dediğiniz gibi kaçınmada %31 gibi bir rakam varsa orcusun buna yakın ya da daha fazla kaçınma elde edip ikiye katlamasıyla bir de Ar-ge'den gelen yüzde ile birleşirse bu durumu açıklayabilir. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum. İyi forumlar...