Gemi Kalkan Kalesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 9 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

1. Evet

oy sayısı 1
    25,0%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    75,0%
  3. Sonra Karar Vereceğim(Oy Değiştirme Açık)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Bildiğiniz gibi geminiz ne kadar güçlü olursa olsun düşmanın verdiği hasarı doğrudan alıyorsunuz bu kalkanınıza yansıyor , yani karşıdaki geminin gücünde aldığınız hasarı sadece çok azda olsa iptal edebiliyorsunuz

Önerim ise geminizin aldığı hasarın düşmesi için kale sisteminin gelmesi

Örneğin biri size 100k hasar veriyorsa bu 50-30k aralarına kadar düşebilir buda gereksiz savaşlara ve toplu savaşlarda güç farkını ortaya atacak etkisi olacaktır

Şuanki sisteme ek olarak 2 şekilde getirilmeli bence

1. Olarak hasarın %25 ini absorbe ederek aldığınız hasarı azaltan Destekler
    [10 saati 20k uridium ve B01 B02 Şeklinde Çiftli ]

2. Olarak Günlük dosyaları ile geminin yetenek ağacına benzer bir kale sistemi tarafından ek yükseltme alanları olacak (Bu sistem gelirse oyunda yeniliklerin ardı arkası kesilmez)

Kale sistemi gelirse eğer iyi olur mu diye düşünürseniz bigpoint bunu başka oyunlarındada yaptı ve gayet iyi oldu , getirilen çok güçlü etkinlik npclerine karşı dayanabilen istasyon sağlamlığında gemiler oldu buda tabii oyun için aksiyonu renklendirdi :)

Tabiki sistemin içeriği Darkorbit yetkililerine kaldığı için şuanlık ayrıntı yazmıyorum

Not: Bahsettiğim sistem yeni başlayanlar veya orta halliler için pek anlam ifade etmeyebilir ama şuan bulunduğum server ve bir kaç farklı serverde nerdeyse gemisini fullemeyen kalmadı savaşlar artık can sıkıcı hale gelmeye başladı bunun için bi yenilik olmalı diye düşündüm

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.