GEMİ KAPANDI AÇILIRMI!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●βŁΛCКĐΣ√IŁ● tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminler yardım etsin açılırmı gemim Abd batı ama bilmiyorum pala botundan kapandı 2 saat durdu kapandı gemi full havoc saglamdım :(sizce?

2. Bu havada soğuk su iyi gider dimi :) O geminin üstüne de iyi gider diye düşünüyorum

3. Cidden gemi açılmazmı ya

4. -solo2008-

-solo2008- User

pala botundan kapandı diyosun bide açılır mı diyosun hem hile yapıyorsun hemde af istiyorsun? bence senin başına güneş geçmiş arkadaşın dediği gibi bikaç bardak soğuk su iç

5. soğuk su yok evde dışardan alıcam mecbur tuttuk . eyw beyler

6. Öncelikle hem hile yapıyorsun hemde açılır mı diye soruyorsun bana sorarsan açılmaz kardeşim temiz temiz oynasaydın bizim gibi ama istersen support'a mail at konuyla ilgili ayrıntılı bir açıklama yap özür falan dile belki açılma süresini kısaltırlar ama sanmıyorum.

7. Merhaba ,

Forumda yapabileceğimiz birşey yok hesapla ilgi bilgilerinizi yazarak support'a mesaj yollayabilirsiniz. Fakat açılır mı açılmaz mı bu konuda birşey diyemeyiz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.