gemi kapanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bonejuass tarafından 21 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bonejuass

bonejuass User

arkadaşlar ne hile ne bot nede başka bir program açıktı bu görüntüyü alıyorum . hiçbir sebep yok geminin kapanması için . ne yapılabilir ? bot kullansam gemi bu kadar kötü olmazdı zaten gemide spear head ambar pet var hepsini para yatırıp aldım 35tlikte paket çektim ve premium felan var arkadaşla 3 gecedir talonda sabahlıyoruz kredi kasıp iris almak için bugün girdik böyle diyor lütfen yardımcı olun. o kadar para vermişim emek vermişim . ban almam için hiçbir sebep yok 4 senedir 1 kez bile bot varmıdır diye bakmamışımdır . ve belirtmek isterim bi kıskanç arkadaşı kestikten sonra böyle oldu.
    21.04.2015 - 10:19 250 Şeref Puanı kazandın
    21.04.2015 - 10:19 25000 TP kazandın
    21.04.2015 - 10:19 Uzay Pilotu »R£ÀK$jØN« (MMO) yok ettin

Son düzenlenen: 21 Nisan 2015
  2. Merhaba ,

Forumda bizlerin oyuna müdahale etme yada hesap incelemesi yetkisi yoktur. Durumu anlaşılır olarak gerekli bilgilerinizle support'a yazabilirsiniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

3. bonejuass

bonejuass User

gerekli bilgileri söyleyebilirmisiniz

4. Merhaba ,

Kapanan hesabın hangi server'da olduğu ve ID'si ile birlikte mesaj yollamanız yeterlidir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.