Gemi Kasmanın Sırrı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi kasmanın sırrı nedir arkadaşlar? Yaklaşık 3 aydır oynuyorum 450m cred biriktirdim skylab ve cubiden ama artık onlar sıktı beni hiç eğlenceli gelmiyor bir yandan da gemimi fullemek istiyorum.

Gemim:

8 arge
    1 iris 7 flax
    15 lf3
    3 bo2
    full hız
    7lv pet modul yok
    15lv vengaence ama hangarda goli de var

En iyi nasıl kasabilirim bu gemiyi

2. Cubi , cubi , cubi . Bu donanımda bir gemiye en uygunu cubidir . Ya da PET'i 8 lvl yapıp Kamikaze 3 ile x5 haritasında arkana npc takıp kami ile kasabilirsin .

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İmza boyutunuzu 500x200 oranında düzenleyiniz.Aksi takdirde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar

4. Supreme

Supreme User

Öncelikle sana yardım edebilecek bir klana girip yardım sırasının sana gelmesini bekle

Sonra kredi ile irisleri gelen uridium ile lf3leri ve kalkanları yavaş yavaş al

Kredi kasmanın en kolay yollarından biri cubikon kesmektir ama bunun yanında görev yapmakta kastığın kredi'nin üstüne gelen süpriz paradır yani görev yaparak kasılırsan hem görevden para gelir hem kestiğin yaratıktan ;)

5. İmzan fazla büyük, bu iki resimden birisini kullanabilirsin:
    500x200,
    320x200,
    İki resimi de kullanabilirsin, hangisini kullanmak istiyorsan onu kullan.

Konuya gelirsek, P.E.T'i biraz erken almışsınız, şimdiki hedefiniz Goliath'ı kullanıp LF-3, BO-2 ve Iris eksikliklerinizi tamamlamaktır. Görev yapıp Kristallon, Kristallin, Cubikon gibi yaratıkları imha ederek uridium ve credits kasabilirsiniz. Ayrıca arada 5-3'e gidip palladium toplayarak Zeta kapısını açmaya çalışabilirsiniz.

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Lütfen konuyu Sohbet ortamına döndürmeyelim yoksa uyarı alırsınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.