Gemi Kesme Görevleri Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 8 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

Merhaba
    Ezik gemilere sahip insanların yaşadığı en büyük sıkıntı,kasılmaya çalışırken devamlı kesiliyor olmak.Bunu devamlı yapanlara, ' ne diye zırt-pırt kesiyorsun arkadaş ? '' diye sorduğumuzda,klasik cevabı alıyoruz '' görev yapıyorum '' Şimdi buna verecek bir cevap yok.Haklı adam.Yalnız şöyle bir düzenleme yapılabilir,aynı oyuncuyu defalarca kestiğiniz zaman bu göreve yansıtılmasın.Mesela 5 veya 10 defa kestikten sonra göreve katkısı olmasın.Dün herif 15 defa kesti beni ya,15.Geliyor gidiyor kesiyor,Phoenix aldım belki kesmez diye,yine kesti.Bu durumu Support'a bildirdim doğal olarak,aldığım cevap;
    Aynı oyunculara devamlı patlamak/patlatmak yasaktır,ceza alabilirsiniz.
    Şimdi o görev yapan eleman bana oyun oynama şansı tanımıyor,ama ona kesiliyorum diye benimde ceza alma olasılığım var.Support ile olan devam konuşmamızda,bu her oyuncunun başına gelen bir durum olduğu,öyle bir durumla karşılaştığım zaman,yani devamlı kesildiğim zaman,başka bir haritada kasılmamı önerdiler.Yani '' ezik bir gemiye sahipseniz,hangi haritada kasılacağınıza siz karar veremiyorsunuz '' diyorlar kısaca.Ve o arkadaş sonuna iyi dileklerini eklemeyi unutmuyor '' umarım bir an önce güçlü bir gemiye sahip olabilirsiniz '' :) Dalga geçiyor evet,çünkü nerede kasılacağıma bile benim karar veremediğim bir oyunda,nasıl gelişeceğim,nasıl güçlü itemlere sahip olacağım ? :) Evet yine biliyorum konunun yeri burası değil ama yine tartışma ve görüş bildirme ekranına hala konu açamıyorum,Mod arkadaşlar bir zahmet oraya taşısınlar ;)

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu gibi durumlarda sizin de dediğiniz gibi bir tarafı haklı bulup diğerine haksızsın demek olmuyor maalesef. Daha önce de buna benzer şikayetler alıp gerekli yerlere ilettik, burada da arkadaşlarımızla sorunun çözümü hakkında beyin fırtınası yapabilir ve duruma göre tekrar raporlarımıza ekleyebiliriz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Aydın_36

Aydın_36 User

Anladım bir şey yapılmayacak bu konuda.Değişen bir şey olmayacağını zaten biliyordum da işte şansımı deneyeyim dedim :) Support'a da dediğim gibi,ben kimseye göre oyunumu şekillendirecek değilim.Kredi kasmam gerekiyorsa gidip kredi kasacağım,Palladium toplamam gerekiyorsa gidip toplayacağım yine.Orada '' görev yapan '' arkadaşlar zibilyon kere kesseler bile ben yinede o haritalara gireceğim.Devamlı kesiliyorum diye cezalandırılacaksam eğer,ona da yapacak bir şeyim yok.
    İyi forumlar ;)

Bu arada ben bu konuyu bir '' sorun '' olarak dile getirdim fakat siz '' Konuşmacı köşesine '' taşımayı uygun bulmuşsunuz.Bu hareketiniz bile bu sorunun tartışmaya değer bir konu olmadığını ve asla çözüme ulaşmayacağına olan inancınızı ortaya koyuyor.Bu sorundan sadece ezik gemilerin sıkıntı yaşadığını göz önüne alınca size de hak veriyorum.Elit gemiler ve onların kullanıcılarının yaşadığı sorunlar dururken,ezik gemiler ve onların kullanıcılarının yaşadığı sorunlarla niye ilgilenmek isteyesiniz ki ? :) Bu forumdan veya destek (!) ekibinden yardım almayı beklemek,yaptığım ve hala yapıyor olduğum en büyük hata sanırım.Neyse kusuruma bakmayın.

Son düzenlenen: 8 Mart 2019
  4. arkadaş senin yerinde olsam pushing şikayetinde bulunurdum evet sonuçta sende hesabını kaybedersin ama o seni kesen gemi o duruma gelebilmek için senden daha fazla zaman ve para harcadığından savaşta azdan az çoktan çok kayıp olur hesabına göre karşı taraf senden daha çok zarar görmüş olacak buda bunun gibilere bir gözdağı olur hesap kaybetme korkusuyla gereğinden fazla saldırmazlar ama tabiki sonuçta senin kararın önemli olan iyi oyunlar

5. Aydın_36

Aydın_36 User

Öneriniz için teşekkür ederim ama sizde kabul edersiniz ki bu sorunla bireysel olarak mücadele etmek imkansız.Benim amacım,bu sorunu çözmeye gücü yetecek insanların dikkatini çekmek.İşte bu yüzden forumda açtım konuyu.Bu bir '' sorun '' ve benim kendimce bu soruna çözüm getirecek bir '' fikrim '' var.Konuyu uygun yerde açmadığımı belirtiyorum,çünkü o bölümde konu açmam engellenmiş.Uygun bir sayfaya taşınmasını istiyorum,adam oyun dışı konuların konuşulduğu yani kısaca geyik yapmak için ziyaret edilen bir sayfaya taşıyor konuyu :) Yani bu bile yardım beklediğimiz insanların konudan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor aslında.Lafın özü,boşuna bir çaba içindeyim.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Değişiklik yapılmasını istediğiniz bir fikriniz varsa, bunun ile ilgili Güncelleme ve fikir havuzu bümünde konu açmanız en doğrusu olacaktır.

İyi forumlar.

7. Aydın_36

Aydın_36 User

Tamam :) Bu arada konuyu kilitleyebilirsiniz,yada silebilirsiniz.

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.