Gemi konfigürasyon

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve sahbaz1501 tarafından 11 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sahbaz1501

sahbaz1501 User

Arkadaşlar benim hesabımda;
    8 prometheus 5 seviye 2 prometheus 4 seviye,
    22 lf4, 6 kararsız, 2 magma 2seviye, 2yansıma, 2hiper lazer var. 8 iris 16 seviye, apis zeus 9 seviye, 29 arge 10 Havoc hesabim var. En yüksek hasarı almak için nasıl bir dizilim önerirsiniz. I-venom var ve de %15 modüllü borealis solace de var. En yüksek hasarlı dizilim için sizin fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

2. npc ye verilecek en yüksek hasar için en yüksek seviye irislere, en yüksek seviye proları diz sonra en yükseklere geliştirilmiş lf 4 leri (magma yansıma hp) diz gerisini önce kararsız lf4 ler sonra normal lf4 ler şeklinde tamamlayabilirsin. gemide de solece i kullanman mantıklı olur ve droit düzeninide burgu kullanırsan en yüksek hasarı alabilirsin. benimde ekipmanlarım hemen hemen senin ki gibi ve sepromlar birlikte x1 ile 17-18 k hasar verebiliyorum npclere (blackligthlar hariç orda henüz denemedim).

3. Sırayla pro, magma, yansıma, hiper lazerleri diroitlerine yerleştir, geri kalan gemiye tabi. Burgu, seprom, uzaylı ve kelle avcısı argeleri de maksimum hasar için gerekli unsurlardan.

4. Merhaba,

Değerli oyuncu;
    Oyuncu arkadaşlarımız gerekli cevabı vermiştir.
    Cevap veren herkese teşekkür ederim.
    Bunun yanı sıra burgu düzeni kullanabilirsin. Bir konfine tamamen lazer koyabilirsin.
    İyi forumlar.