Gemi modülleri hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Roczhard tarafından 21 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Roczhard

Roczhard User

Arkadaşlar forum konularında inceledim fakat tam olarak anlayamadım. Şuan benim herhangi bir şekilde Solace modülü elde edebileceğim bir görev, etkinlik vs var mı? Yoksa da hangi etkinlikleri beklemem gerekecek. İşin özünde şu yüzde 15 npc hasarı veren modülünü edinebilmenin herhangi bir yolu var mı?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Modüller galaksi kapıları veya etkinlikler ile elde edilebilir. Solace için en son donuk labirent etkinliğinde +%5 hız ve +%5 hasar modülleri geldi, %15 NPC hasarı modülü ise sadece Terör Girdabı etkinliğinde birleştir kısmından alınabiliyordu. Şu an için beklemekten başka bir şansın yok sanırım %15 NPC hasarı modülü için belki tekrar getirirler :)

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz modül Vortex Of Terror etkinliğinde savaş biletinde görev olarak verilmişti. Şuan için geri gelir mi bir bilgimiz yok fakat yeni çıkan etkinliklerde gözlemlediğim kadarıyla eski etkinliklere ait modülleri Savaş Bileti hedeflerine getiriyorlar.

İyi forumlar.

4. Roczhard

Roczhard User

Anladım teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.