Gemi Modülleri Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»[ŚŢ.ÐяèaмèŖ]«´¯) tarafından 18 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın yetkililer, Gemi Modüllerinin artık darkorbitte ne derece önemli olduğunu sizler de iyi biliyorsunuz. Şu modülleri ya uridium ile satışa çıkarın, ya da sık sık etkinliklerle getirin. Bi modül çıkıyor kaçırdık mı bi daha ya geliyor ya gelmiyor. Gelecek etkinliklerle modüllerin hepsi içerisinden seçme şansımız olan tipte bi değişiklik güzel olur.

Geçenlerde Zephyr mağazaya geldi almadım, çünkü hiçbirşeyine sahip değilim. Solace aldım açık arttırmadan, elalemde 3 modül var bende sıfır. Hammerclaw birleştirmek istiyorum ama ne hasar ne dp ne kalkan modülüm var.

Şu modül konusu cidden oyuncuların hevesini kırmakta, düzgün adil ve sürekli bir şekilde elde edilebilir olmaları gerekiyor. Örneğin modül görevleri olabilir. Hammerclaw hasar modülü için 500 kristallon kes gibi vs.

MMORPG oyunların %99'unda oyuncuların hiçbir talebi yerine gelmez, maalesef bunu bilerek bu konuyu açıyorum ama belki kuş taşa çarpar umuduyla sızlanıp duruyorum işte.

Vakit ayırıp tamamını okuduysanız teşekkürler <3

TersLale, rifataslll ve ManyetikMK bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda ki güncelleme içeriği olabilcek bir fikirden bahsetmişsiniz. İlerleyen süreçlerde elimizde olan fazla modüller daha kullanışlı bir amaca hizmet edeceğini düşünüyorum. Tabi ki bu benim kişisel görüşümdür. Oyuna ekstra getirilmesini istediğiniz ve desteklediğiniz fikirleri Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünden de inceleyip/oluştura bilirsiniz. Belirtmiş olduğunuz durum açısından; oyun içerisinde akfit oyuncuların modül olarak diğer aktif olmayan ve gerekli zamanı ayırmayan oyunculardan farklı olacağı kesin bir durum. Ancak ilerleyen etkinlik veya içerik olarak oyuna dahil edilen bu modüllerin satışa sunulup sunulmayacağı da kesin değildir.

İyi Forumlar.

3. TersLale

TersLale User

Oyunda bir şeyler olabilmesi için birkaç yıl geçmesi gerekiyor, adam haklı. Kasımda modüller geldi ve hala bir düzenleme yok yeni başlayan oyuncular için. Arkadaşlarımı yeniden başlatsam nasıl modül kastıracağım?

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Meraba,

Belirttiğim üzerine; yeni başlayan ve ilerlemiş oyuncular arasında fark oluşması oldukça doğaldır. Ancak belirtilen içerikler belirli zamanlarda Etkinlik ödül içeriği olarak getirilmektedir. Bu süreç ve etkinlik içeriklerini yakından takip etmesi gerekmektedir.

İyi Forumlar.

5. TersLale

TersLale User

Sorun da bu, en az bir yıl etkinlik takip etmesi gerekiyor. Kim uğraşır onunla. Oyun daha hala insanların 1 yıl beklemeden gemi toplamasına izin verecek duruma gelmedi.

6. herkes solace olduyan zevki çıkmıyo be.gözler başka güzelleri de görsün istiyo :).hep kızıl hep kızıl hatun(solace blazeden bahsediyom yanlış anlamayın beya).

7. Ben sentinel kullanıyorum son gelen kalkan modülü çok iyi oldu açıyorum kale yeteneğini. :D

8. TanrıEru

TanrıEru Guest

Çok saçma bir düşünce etkinliğe girip modülleri toplayan insanların bu modulleri kendi avantajına kullanmaları gerek va ayrıca oyundaki her şey el kol sallanarak alınacak düzeyde zaten bazı şeylerin nadir kalması gerek moduller de bunlardan biri olmalı son derece kıymetli olan bu modullerı etkinliği kaçırrısan eğer bence 6 7 ay almamalısın bu modul geldiğinde vakit ayıırıp modullerı toplayan insanlar elbette ki bunun ayrıcalığını yaşamalı diye düşünüyorum bende meslea %15 yaratık modülü yok ama bunun için ısrarla getirin getirin demeye gerek yok katılmak gerek etkinliklere vakti geldiğinde

ateistkeci bunu beğendi.
  9. Etkinliğe girip toplayanlar diyorsunuz ama kendiniz de dile getiriyorsunuz aylarca gelmiyor. Oyunda çok büyük eksiklik. Bu eksikliğin telafi edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Oyunda belirli zamanlarda aktif olup olmayan oyuncuların eşit olmasını bekleyemeyiz. Etkinlik zamanlarında aktif olan oyuncuların bu etkinlikten ve modüllerden faydalanması gayet olması gereken bir durumdur. Belirttiğiniz gibi hızlıca olacak bir durum da değildir. Bu modüllere sahip olan oyuncular da hepsini bir anda elde etmedi bu sebeple olmayan oyuncuların da etkinlikleri takip ederek beklemeleri gerekmektedir.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  11. TersLale

TersLale User

Etkinlik biletinde varsa bir günde elde ediliyor o modüller, aşırı kolay. Modülleri koy birleştire tanesi 10 mikro transistör, 10 hibrit işleyici, 500 oil, 500 tetrathrin, 500 kyhalon, 5000 takipçi isteyecek biçimde. İsteyen istediğini biriktirip alsın. Sanki bedavaya hepsini verin diyoruz.
    Oyuna haftada bir etkinlik gelse anlayacağım da ayda bir belki geliyor o da 1 hafta başlamadan önce lag-bug başladıktan sonra bir hafta ayrı lag-bug oluyor. Oyunun biraz hızlanması gerek.

12. 500 oil fazla geldi hele ki tek bir modül için ama fikir mantıklı.

TersLale bunu beğendi.
  13. TersLale

TersLale User

Sayılar değişebilir veya Oil kaynağı artırılırsa daha güzel olur. Gün geçtikçe onu isteyen malzeme sayısı artıyor.

14. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sizin de belirttiğiniz gibi etkinlik biletinde varsa 1 günde alınabiliyor. Bu durumda önemli olan oyunda belirli ögelerin olduğu vakitte oyuncuların oyunu oynayıp o ögeleri elde edebilmesidir. Etkinliklere katılan oyuncuların katılmayanlara göre avantajının olması da normal bir durumdur.

İyi forumlar.