gemi modülü

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by hannibal-[NO], Nov 19, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dmg vp01 neden çıkmıyor galaksi kapı ödüllerinde gelmiyolar aylar oldu halen vermiyor kapı ya da hiç vermeyecek mi hp vp01 geldi yaptım aldım dmg yide versin artık aylar oldu ya

2. Bende 1 ay kadar bekledik sabırsızlıkla tahmini 2-3 ay sonra çıktı bu seferde ben almadım :D

3. yani oyundaki bana göre en iyi gemi pusat hp vp01 çıktı aldım kapıdan sırf onun için sabrsızlıkla bekliyorum dmg nınde çıkmasını ama aylar oldu varsa yoksa pet tasarımı ve şeref veriyo sürekli ama sıktı artık iyice

ŞahFD and polatalemdar311 like this.
  4. O öğeler özel olduğundan dolayı sanırım az veriyorlar.

Şuan bende pet tasarımı lava seprom tp var.

5. bende şu an oil şp pet tasarımı var oili alıcam tabi bunun için indirimde çekicem

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum tamamen şansa bağlıdır. Ne yazik ki bu durum ile ilgili yapabileceğimiz bir işlem bulunmuyor.

İyi forumlar.

7. zalim

zalim User

Haritada gezerken düşmanı kestim bu düştü bunlar etkinlik ve kapı ödüllerinden gelmiyor mu
    Alınan nesne: DMG-SG01

8. oben

oben User

şimdi buraya yazınca geliyormu anlamadım geliyorsa benimde yazacağım bikaç şey var.

9. Ne yazacaksın merak ettim oben

10. oben

oben User

baggal abi neden öyle didin bizimde isteklerimiz var elbet kabul olacaksa yazacam yoksa demem.

11. kardeş en azından raporlarına eklerler çıkmıyor kapı ödülü olarak var bi sıkıntı hp çıktı 2 defa aldım ama dmg çıkmıyor mesele burda seprom pet tp şp bunlar sürekli çıkıyo ama dmg çıkmıyor

Thread Status:
Not open for further replies.