Gemi önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemi önerisi

1. Sentinal

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Venom

38,5%
  3. Diminisher

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Spectrum

23,1%
  5. Solace

38,5%
  1. nonono20

nonono20 User

Arkadaşlar selmlar,

Bu konu hakkında anketlerden yazılardan bıktıgınızı biliyorum.

Ankete de koydugum gibi, gelişmekte olan bir gemi için en uygun hangisidir?

Avantaj ve dezavantajları nedir ? (Kapılarda şu iyidir, gelişmek için en iyisi bu, 1v1 lerde en iyisi budur tarzı vb)

Alcak tüm arkadaşlara yardımcı olması açısından da faydalı olacagını düşnüyüorum.

Lütfen oylarken sebebini yazarsanız alcak herkes için yardımcı olmuş olur.

Sebebini bilmediğim bir şekilde spectrum gemisine karşı bi sempatim var. Defansif anlamda iş gören bir gemi lakin kapı dönmede venom daya iyi deniliyor. Sizce hangisi

İyi forumlar.

2. gelişmekte olan bir gemim var diyorsun. solace ile rahatça kasılabilirsin. can doldurmak için daha az beklersin. ama yine tercihim aegis elite

3. nonono20

nonono20 User

Aegisim mevcut, elite almak için de param yeterli lakin hasar bakımından 3.5-4k yı görebiliyorum. Bundan dolayı elite alma gereği duymadım. Anket içindekilerden solace önerin için sağol. Ama defansif bir tercih yapıcak olursam muhtemelen spectrumdan yana olur.Solace tasarımı görünüş itibariyle pekte severek alacağım bir gemi değil.(Son olarak kalırsa alınır mutlaka )

4. Soyuz*

Soyuz* User

Solace kasılmak için yararlıdır.
    Specturm V1'lerde veya düşman aniden üstünüze çullandığında porta kadar dayanmak içim iyidir.
    Venom hasar bakımından yararlı %5, yeteneği ile npc kesmede yararlı olabilir.(Cyborg ile modası geçti)
    Diminisher cubide iyidir, v1 de yararlı olabilir ancak üst seviye ekipman gerektirir.
    Sentinel, tasarımı göze hoş gelir, oyun içinde ince işçilik gerektirir, sizin seviyenizde bir yararı olamaycaktır.Şahsen bende orta-üst karar ekipmanlıyım bende pek faydasını göremedim.

Solace veya spectrum öneririm.Solace kapılarda veya kasılırken çok faydası olur, spectrum elde ettiğim ilk tasarımdı v1'lerde çok üst gemilere kafa tutardım, günümüzde özellikleri kısıldı veya değiştirildi diyelim.Düşmandan kaçarken porta kadar dayandırabilir.

Ekleme:Kapı solace+güveyle dönülür sürekli tamire gerek kalmaz seri olur.Venom ise 3-4dk 1 verdiği yeteneğiyle pek faydası olmaz kapılarda sadece %5 hasar faydası olabilir.

nonono20 bunu beğendi.
  5. nonono20

nonono20 User

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Benim aklımda şöyle bir fikir var.

-Başlangıç olarak venom alınıp kapı anlamında biraz daha rahatlanabilir. Elimde aegisde mevcut oldugu için sıkıntısını cektiğim şey hasar.

3k-4k vurarak tek kasılmak heleki kapı dönmek adeta bir eziyet. Zor da olsa yapabilmemin tek seviyesi 30 saniyede bir 75k kalkan ve bolca can basan aegisin olmasıdır.

Bundan dolayı ki aklıma şu fikir geldi. Kapı hızlandırma amaçlı venom alabilirim. Elimde de şu an 320 m civarı para mevcut, bir sonraki haftaya dediğin gibi solace ve spectrum bir seçenek olabilir.

Hasarımın yetersizliğinden dolayı beni npc lerde rahat ettircek venom ve diminisher almayı düşünüyorum.

Solacenin verdiği özellik tatmin edici lakin, aegiste de 2-2.5dk da bir canının iki katını doldurcak skiller mevcut. Tabi ki goliath tasarımı oldugundan solace de ek 5 adet lazer slotu olacaktır.

Benim aklıma yatan bu, bi değerlendirmeni istiyorum. Venom ve diminisher arttırma fiyatı 600m den başlıyor tr5 de. Aşağısı pek olmaz ama yukarısı cok daha cıkılıyor. Solace ve spectrum 400-500m gibi rakamlara cok rahat alınıyor burda.

Bundan dolayı şimdilik venom alıp kasılıp arttırmada dediğin gibi spectrum veyahut solace almak bana mantıklı geliyor.

İyi forumlar.

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle daha fazla yardım almanız için konuyu yeni başlyanlar bölümüne taşıyorum oradan arkadaşalrımız gerekli desteği size sunacaklarından eminim.

Benim Tavsiyem ve favori tasarımım Specturm yönüne olacaktır size belli bir süre hasarın gerçekden ağır miktarını indirip aldığınız hasar karşısında rakibinizin vurduğu oranla sizin güçlü kalmanızı sağlıyor sizinde hasarınız düşüyor evet ama şu yönden bakalım düşmanınız sizi cubikon vs herhangibir yaratık keserken yakaladı ve size karşı atağa kalktı bir anda , 2 seçeneğiniz var ona karşılık vermek veya kendinizi oradan sağ çıkarmak specturm tasarımı size bu 2 seçeneğide sunacaktır bu nasıl olacak derseniz düşmanınızı size saldırya geçtiği anda tıklayıp ona karşı saldırı uyguladığınız anda en yakın portala kaçararak spectrum yeteneği basarsınız hem kaçarak savaşıp hemde rakibinize karşı saldırmakta işe yarayacaktır porta kadar geldiniz ve rakip oyuncununda canı azaldı insta basarak 3 saniye boyunca savaşa devam edebilir veya canınız az kaldı tam portta yetenek bittiyse insta basıp 3 saniye porttan atlamanıza yardımcı olacaktır, umarım yazdıklarım size bilgi katmıştır.

İyi Forumlar, iyi oyunlar.

nonono20 bunu beğendi.
  7. Soyuz*

Soyuz* User

%5 hasar çok bir şey değiştirmez illa hasar isityorsan diminisher al arkadaşım.
    Yukarda ben şahsi fikrimi belirttim zaten.
    Diğer tavsiyem ise tasarımlara para(kredi veya uridium)harcama,zeta yaparsan çıkan kutulardan mutlaka tasarımları bulursun.

8. skylab tan seprom yüklemesini devamlı yap. hasarın artar. uber haritasında da takıl. Hasar desteği verebilir. hasarını olabildiğince yüksek turmalısın. diroitlere full lazer koy bi konfide. Kalkanım fazla olsun diye lazerden eksik kalma. zaten aegis ile can ve kalkan basabiliyorsun.

9. uzayl80

uzayl80 User

npc kesmek için ageis idealdir kapılardada solarce kulanırsın bariyer düzenin varsa agesie bomba olur bunun için yapman gereken 1 konfiye gemide full lazer cek gemiyede hız agırlıklı kalkan cek irislerede yarı lazer yarı kalkan cek sepromlada lazeri besle yoksada sarı taşla bsle zaten tamir modu var ageisde sana sıkntı yaratmaz o konuda kes kes devam et :D