Gemı özlelliklerime göre yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Oº°[όℓùм●тîмî™]°ºO tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemim goli ;

full Lf3
    full BO2 kalkan
    6 İris 2 Flax
    11 Arge

Nasıl hızlı uridiyum kasabilirim ? Aegis almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

2. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

ageisi uridyumla alman bence pek mantılkı değil kredi biriktirerek haftalık ihaleden alabilirsin o arada topladığın urilerlede arge yapabilirsin bence goliaht le başla cubi kes çöpleri topla sat biriken kredilerle önce irislerini tamamla ardındanda arge yapmalısın kolay gelsin sabırlı olmalısın daha çoook işin var :=)

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüme yani yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

X 5 haritasında X 6 haritasın da cubi gurpları ile kasılabilirsiniz. Aegis de kasılmanıza kolaylık sağlar kredi ile almanız daha avantajlı olur sizin için.

İyi Forumlar.

5. Crediyi cubidemi kasayım peki ? teşekürler

Bir sorum daha olacak low kapısında çok kolay uridiyum kasılıyo diyorlar low kapısı nedir ve ben yapabilirmiyim ? teşekürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2015
  6. Su onerilerden cok bir benimkini dinle derim sana. Onlarin verdikleri oneri imkansiz. 600m credits istiyor aegis. 600M CREDITS! goliyle 600m yi kasacagin surede aegis al o goliyle 600m kasacagin zamanla 1 trilyon credits kasarsin. Direk uridium ile al.

Ikinci soruna gelecek olursak low kapisi eskiden pet kami3 u olanlar icin inanilmaz karliydi. Ama yenilendi ve pet acmak yasak. Kapi grup olsa dahi yapilamaz hale geldi. Yani low u unut.

Kisacasi, direk aegis al uri ile zaten alabilecegin bi arge veya kutu var. Kutu sonra yaparsin arge de durduk yerde birikiyor. 3. Iristen sonraki irisleri uri ile almak da zarar ziyan. Irisleri creditsle al.

Aegis al uri ile. Low unut, cubi takil.

7. low kapisi diye birsey kalmadi malesef low kapisinda kamikaze ile donerek kasiyoduk artik kapida kamikaze atilmiyor :(

8. gemide pet yok kardeşim pazar günleri x3 te para ile uridum çeksem ? olurmu sence ? teşekürler

9. pet onemli ya tabikide almalisin ama unutma sakın ama sakın 2lwllik modul protokol almaa sadece 3 levellik al hele hele kami 2 sakın sirf zarar

10. arkdaşım sinek al dedi tasarımınıda alırız aegis alana kadar onla idare edersin dedi sizce ?

11. sinege uri vermeye degmezz emin ol kardesim kredi kas kapi yap zeta ama

12. anladım kardesım çok teşekurler fazla olmazsa özelden de bir soru sorabilirmiyim ?

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.