Gemi patlamsı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »»-KΞИWØØD-««[BURN] tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum patlıyorum gemiyi tamir ediyorum portalde tekrar oyun açılıyo sonra gemi kendi kendine patlıyo
    Seyir defterindede 2 defa patlamış gözükü uri verip tamir oluyorum tekrar patlıyo hangara gitmek zorunda kalıyorum.

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Oyununuz kastığı için sizi kesen kişiyi görmüyor olabilirsiniz. Çerezleri temizleyiniz.
    Bağlantı Sorunları

Keyifli forumlar

3. Kesen kişi kesiyo sıkıntı yok sonra portalde tamir ol veya oldugum yerde tamr oluyom ordada patlıom kımse yokken bile patlıyom bu resimdeyken portalde patladım bu sıkıntı 6 7 kere oldu.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Bu anlık internet kopmaları ile kaynaklı bir durum olabilir.Girmeden önce çerezlerinizi mutlaka temizleyiniz.İnternet hızınızde bu tür sorunlarda rol oynar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  5. Bunlara dikkat edicem modum inş bu sorunla bir daha karşılaşmam.

6. bende hiç olmuyorki :))))))

7. olmuyosa niye konuya dahil olma ihtiyacına kapılıyosunkii :) )))))

8. Merhaba ,

Bu zamana kadar durduk yere hiç patlamadım. :D Yani bağlantı , tarayıcı yada eklenti kaynaklı olarak gecikmeli görüyor olabilirsiniz. Fakat Venom tekillik yeteneği açılmış olabilir ve farketmemiş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.