Gemi Satışı Yasak Diye Üyeliklere Ceza !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sadrazamxf tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sadrazamxf

sadrazamxf User

Böle Saçmalık Olamaz Gemi Satışı Yasak Olabilir ama 7 Gün Ceza Çok Saçma

2. Crhyme

Crhyme User

Sadrazam sen drk klanının pala botu kullandığını nerden çıkardın bu klanda 1 kişi bile pala botu kullanmadı tamamen 7\24 palladium haritasındayız senin bu iftirayı atman yanlış.

3. sadrazamxf

sadrazamxf User

kardeşim bi tek ben demiyorum herkes dyor ve ban yiyen gemilerinizde oldu inkar etmeyin

4. Crhyme

Crhyme User

Hayır ban yiyen gemilerimiz olmadı hiç bizde bot yada başka bişey kullanan olsa direk atarım klandan.

5. sadrazamxf

sadrazamxf User

öle olsun

6. Bence de saçma 1 ay yada daha fazla olabilirdi.

Çünkü kurallarda açık ve net şekilde belirtilmiştir.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  7. sadrazamxf

sadrazamxf User

tam kurallar belirtilmiş ama bnim bu kuraldan haberim yoktu uyarı mailime mesaj gelebilirdi sende bi üyelige 2250 tl masraf yap sende bnimgibi hakını ararsın merak etme

8. sadrazam benım nıck swift force drk klanından benım klanımdan bana ban yıyen nıck atta iftiranı ispatla

★___€MЯ€___★ bunu beğendi.
  9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Gemi satışı yasak olduğundan chat banı almışsınız ve süreyin bitmsini bklemniz gerekmekte bizim burdan müdahele etme şansımız yok kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.