Gemi sayıları yeterli mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KДЯДЙLIKஐΨŌЯÜЙGΞ tarafından 1 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyunda yeni gemiler gelsin mi?

1. Evet gelsin.

oy sayısı 10
    76,9%
  2. Hayır gelmesin. Bu sayı yeterli

oy sayısı 2
    15,4%
  3. Geliştirilmesi şartıyla olur.

oy sayısı 1
    7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;
    Oyunu yıllardır oynuyorum. Bence oyunda yeterli sayıda gemi çeşidi yok. Şu anda oyunda 11 çeşit gemi var:
    Phoenix
    Leonov
    Liberator
    Piranha
    Nostromo
    Vengeance
    Bigboy
    Goliath
    Aegis
    Citadel
    Spearhead

Bu gemilerden : phoenix i kullananı hiç görmedim. Liberator oyuna yeni başlayanların 2-3 saat kullandıkları bir gemi. Piranha da liberatorden sonra gelir. Gerçi birçok kişi bu zamana kadar bir leo almıştır. Nostromo kullananı da görmedim :). Citadel de gereksiz bence. Belki LoW da kullananlar olabilir bilemiyorum.

Geriye 11 gemiden 5 gemi kaldı. Hepsi dükkanda uri ile satılıyor. (Gerçi goliathı 80k uriye alan adam görmedim ya neyse :D . )

Bence bu sayı darkorbit gibi bir oyun için yeterli değil. Bunun yerine mesela vega ya yakın bir gemi olsa mesela... Bazı güçlü gemiler açık arttırmaya girmeye gerek kalmadan dükkanda credi ile satılsa...

Mesela:

{isim düşünmedim}

HIZ 360
    KARGO 1250
    LAZER 10
    JENERATÖR 12
    DARPE P. 170.000
    EKSTRALAR : 2
    YETENEK: YOK

bu vegaya yakın bir gemiydi.

HIZ: 270
    KARGO: 1200
    LAZER 17
    JENERATÖR 15
    D.P 225.000
    EKSTRA 3
    YETENEK : YOK

Bu da lazer açısından güçlü ama diğer taraftan yavaş bir gemi.

Arkadaşlar resim falan koyamıyorum kusura bakmayın. Elbette gemi seviyeleri değişebilir. Benim burda amacım oyunda 3-4 kullanılabilir gemiyle kalmayıp bu sayıyı en azından 10 a çıkarmak. Örneklerde rastgele oldu zaten.

Lütfen fikirlerinizi, değiştirilmesini istediğiniz yerleri, güzel olduğunu düşündüğünüz yerleri yorumlarda belirtin ki yazıyı ona göre düzenleyim. Ankete katılmayı da unutmayın :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  2. ÖMER.E

ÖMER.E User

biraz geliştirlmeli onun dışında oyunda yeni şeyler görmek güzel olur

3. Artık yeni tasarımlar geliyor yeni bir gemi gibi olmuş oluyor başka geminin gelmesi konusunda bence bu kadar gemi yeterli.

4. Ben katılıyorum yeni gemiler gelebilir aslında oyuna yani ne bileyim insan istiyor bir değişiklik olsun.Bu arada gemilerin iyisi uri ile ve açık arttıramda satılmalı! öyle creditsle dükkanda olursa herkes alır amaç herkes almasın oyun emek oyununa dönsün

5. Haklısın , Deneysel Gemiler adlı konumda yeni gemiler getirtmeye çalıştım ama olmadı. Bence yeni gemiler kesinlikle gelmeli biraz değişiklik görmek istiyoruz. Nostromo'nun kullanılması konusunda Razer ve Büyükelçi tasarımları çıkarıldı ama hepsi de elde etmesi imkansız tasarımlar. Yine Nostromo kullanan az kişi var ,

Yamato - Defcom yenilenerek geri getirilmeli ki bence bunun üzerinde çalışmalar sürüyor. Ben de bu konuda gemi önerilerim ile destek olmaya çalışacağım.

Saygılar ...

- LOONIE TUNES

6. iyi de yamato ile defcom da çok zayıf gemilerdi. Benim kastım kullanılabilecek gemiler. Yani çıkması güçlü oyuncuların da meyledebileceği gemiler. yani şu anki aegis,spearhead gibi... Ama yinede defcom ve yamato geri gelebilir :) Niye kaldırıldığını hiç anlamadım zaten hatta hala defcom lu bir hesabım bile var :)) Desteğin için teşekkürler :)

7. oyunda olanlar gunçeleştirse olur citadele 12 lazer verilse?

8. CypteR

CypteR User

Bencede az gemi var artı oy

9. Gelmemeli Yeterli oyundaki gemi sayısı zaten goliathla 400-500k atanlar var :) 17 lazerli gemi yaparsan sen :D
    Citadele Gereksiz Demisşin :( Klan savaşlarında en etkili gemilerden yeterki oynamayı bilen biri kullansın ;)

10. geliştirilebilir de, tasarımları da gemiden saysak iyi olur aslında 24 ten fazla gemi var oyunda :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.