gemi seçimi ne yapmalıyım arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 16 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

tecrübe puanı tasarımımı şeref tasarımımı

1. Tecrübe Tasarımı

oy sayısı 4
    66,7%
  2. Şeref Tasarımı

oy sayısı 2
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben 8 lwlim 9 olcam 300 tp gerekli şöhret bonuslu ve tecrübe puanı bonuslu tasarımları alcamda yaşey tp yi kulancam 11 olup 1-6 da cubikon kescem bu arada mmoluyum cubide şöhretimi alayım tecrübe tasarımını mı arkadaşlar lütfen yardım bide ekstra alıcam %10 şerej puanı desteği %10 da tecrübe puanı desteği alıcam açık artırmadakilerden bide hammadde bulma desteği alıcam %25 veriyo bunlarda cubi keserken olcak tp tasarımınımı kullanıyım şeref tasarımınımı kullanıyım 12 lwl olup 500.000 şeref yapıp 5-2 de satıcam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ekim 2015
  2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle forum kuralları gereği üst üste yazmamanızı rica ediyorum.Benim fikrim tecrübe tasarımı yönünde şuan için şeref tasarımının size bir yararı olacağını düşünmüyorum.Sizin kısa süree seviye atlayıp yeni haritalara girmeniz gerekmekte.

Keyifli forumlar.

3. Merhabalar,

Bende ezel modumuzun fikrine katılıyorum bence de tecrübe ağırlıklı alımlar yapın derim.Şimdiden kolay gelsin keyifli oyunlar diliyorum.:)

İyi forumlar

4. ama modlarım öyle diyorsunuzda ya şey işte şeref 500.000 olunca 5-2 de 1 promerium 500 c se 1000 credistoluyor ya ondan diyom skylab yapcam

5. yeni görevleri açmak için seviye atlaman lazım bu süreçte tp tasarımı daha yararlı olur.

6. adminlerim bu mesajlar için teşekkür ederimve tsunami sanada teşekkürlerimi sunarım modum kilitlenebilir

7. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.