Gemi Seçimi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxbmertxx tarafından 7 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxbmertxx

xxbmertxx User

tekrar merhaba lafı uzatmadan soruya geçiyim:

Goli
    Spectrum
    aegis elit
    tartarus

gemilerim var hangisini önerirsiniz??

ayrıca:

50 uri var bunu argeyemi basmalıyım(5 argeyim) yoksa pete basıp kutu mu toplamalıyım (kutudan sıkılmam)

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Tartarus kullanacaksanız pet alıp kutu toplayın.

Spectrum kullanacaksanız argeye önem verin.

İyi forumlar...

3. xxbmertxx

xxbmertxx User

teşekkürler modum

4. Kesnilikle katlayıcı almayı düşünürseniz pete abanarak kutu toplayın.Almayacaksanız da yine pete abanın fakat bu kez palladium toplayın derim.Argeniz çok az gibi bu gemilerden aegis elite veya spectruma sakın uridium vermeyin tartarusa verebilirsiniz.FAkat diğerlerine uridium vermeyin çünkü zaten yeşil sandıktan vs çıkıyo sürekli gereksiz uri kaybı olur.

5. xxbmertxx

xxbmertxx User

bu gemiler
    bu gemilere uri vermeyeceğim zaten bende var

6. O zaman bu sizin oynayış stilinize göre değişir ben mesela kutu gemisi tartarus kasılma gemisi goli kullanıyorum eskidenn tartarusa lf3 diziyodum şimdi lf4 geldi de goli normal herşeyinizi koyun havoç lf4 vs. tartarusa fazlaalıkları koyun ve oto 3 koyun.

7. kasılmak istersen agesis elite kullan kutu toplayacaksan pete modül al kutu topla

8. xxbmertxx

xxbmertxx User

Herkese Teşekkürler Gerekli Cevabı Aldım Konu Kilitlenebilir :)

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir. :)

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.