Gemi seçimi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by xxNamikaze, Sep 24, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Merhaba oyuna yeni başladım venom aldım 13 arge yaptım geminin içi tamam lf4 ve havoc kasmaya başlıyorum yavaş yavaş ama eski oyuncular kana susamış bir şekilde paladyumda 4-5te über görevi yaparken rahat vermiyorlar hiçbiryerde ve venom oldukça etkisiz kalıyor. Vengeance'nin sıradan tasarımları yeterince ateş gücü sağlayamıyor veya gerektiğinde Goliathlardan kaçarken yeterince dayanmıyor yeni bir gemi almaya karar verdim o yüzden.

Sentinel tasarım olarak çok sevdiğim bir gemidir ama bana ne gibi avantajlar sağlar işime yarar mı emin değilim.
    Vengeance Lighting %5 hasar ve %30 hız veren gemi yeteneği oldukça hoşuma gittti.
    Spectrum alınan hasarı azaltan ve kendinizden güçlü gemilere karşı size dayanma gücü veren bir gemi anladığım kadarıyla.

Bu üç gemi içerisinden hangisi işime yarar dezavantajları ve avantajları nelerdir hangisini önerirsiniz.

xxkubixx likes this.
  2. Merhaba,

Öncelikle gemiler hakkında geniş bir bilgi edinmek isterseniz buradan konuya bakabilirsiniz.
    Paladium toplamak gibi bir düşünceniz varsa eğer saydığınız üç gemi içerisinden en mantıklısı Vengeance Lightning olacaktır.
    Çünkü eğer herhangi bir şekilde saldırıya uğrayacak olursanız yetenek sayesinde kaçışınız daha rahat olacaktır.
    Spectrum'u da tercihen alabilirsiniz fakat hızı V-Ligtning gibi olmayacaktır , eğer biraz daha ekipman olarak iyi seviyede olsaydınız Spectrum özelliği sayesinde savaşmak açısından daha rahat olabilirdiniz fakat şuan önceliklerimiz gelişmek olduğu için benim önereceğim gemi V-Lightning olacaktır.

İyi forumlar dilerim..

3. tantana3

tantana3 User

kar
    SPECTRUM al ...kaçarken çok iyi bir gemi. haberin olsun.yüzde 10 kalkan desteği de var.prizmatiği de açtın mı bi 20 saniye kaçabiliyon. .)

4. xxkubixx

xxkubixx User

heh tam da benim sorduğum soru.5-3' gidiyorum,düşmanlarla dostça pala toplarken full biri gelip bütün gücüyle saldırıyor.adam avcı konfi dizmiş full hasar hiç kalkan yok.ben x4 x6 ile 40-60k vuruyorum, belki keserim diye dalıyorum ama nafile insta bitince adam çakıyor 120k...

En caydırıcı gemi nedir.Mesela eskiden spectrum'a dalmazdı çoğu kişi.Uğraşmazdı.Şuan durum ne biliyorum ama caydırıcı bi gemi lazım bize.Fikirleri olan lütfen yazsın.Montajdan gidip alacam.Yoksa böyle olmuyor enforcer goliyi gören dalıyor.Bizim hedefimiz havoc fullemek,spartan fullemiş adam bizle uğraşıyorKonu takibimde.

Last edited: Sep 24, 2018
  5. nonono20

nonono20 User

Selamlar,

Yaklaşık 2-3 hafta önce bende gemi alcağımda herkesten fikir istedim.

3 hafta içinde vega leghting, spectrum ve diminisher aldım. Sana fikirlerimi söylemek isterim.

Vega lighting bildiğin üzere %5 lik bir hasar takviyesi oluyor. Lakin yine de normal bir golathın hasarına yetişemiyoru şayet ekipmanlarının elit değilse.

Bundan dolayı ben pala ve kutu toplarım diyorsan %30 luk hız artışı verdiği muavin yakıcı özelliği çoğu zaman seni hayatta tutar.

Bundan dolayı ben kasılırım diyorsan şimşek almanı önermem. Ancak pala diyorsan pusat haricinde herşeyden kaçar, sadece bir iki ayrıntıya dikkat etmen lazım.

Bunlar buz roketi yediğinde özel yeteneğini kullanmak gibi.

Muavin yakıcı özelliği seni kitle kontrole sokan herşeyden kurtarır. Bastıktan sonra yersen kurtulamazsın. Sabouteurların yavaşlatmasından buzdan sonra basarsan kurtulursun.

Venoma çok fazla eleştiri ve övgü geldiğini gördüm. Kapıdan avantaj sağlıyormuş lakin ben alma gereği duymadım. Cyborgdan sonra eskidi deniliyor.

Gelelim spectruma, %10 luk bir kalkan desteği mevcut, şahsen tasarım olarak sentinalden sonra göze en hoş gelen gemi, sırf şeklini sevdiğim için 500 m basıp aldım, yeteneği ise seni lazer saldırılarının %70 in den koruyor kendi lazerinde %45 az vuruyor.

1V1 ler için avantaj sağlayan bir yetenek ama şunu yapıyorlar; sen yeteneği bastıgın anda sana sıkmayı bırakıyorlar. Senden hafif uzaklaşıyorlar, bu şekilde yetenek bir avantaj sağlamıyor. Tabi ki bu her durum için geçerli değil, düşman arasında kaldıgında sana her zaman avantaj sağlayacaktır. Hasar olarak bi ekstrası yok.

Diminisher, kapılarda ve npc kesiminde kalkan eritmek için bire bir, özellikle cubi gruplarında dimi tercih ediyorum. Tasarımı çok hoş, ama orta seviye gemilere göre değil. Bana aman aman bi avantaj sağladıgını düşünmüyorum.

Lakin geminin görünüşü korkutucu ve hoş bence.

Özel yeteneği kullandıgın kişinin kalkanına %50 fazla vuruyorsun 15sn liğinde yetenek bittiğinde kendi kalkanının %30 u kayboluyor. Bundan dolayı güveyle kullanımı öneriyorlar ancak benim güvem yok daha deneme fırsatım olmadı.

Umarım aklında bir fikir oluşmasına yardımcı olmuşumdur.

İyi forumlar.

6. neor

neor User

eskiden beyaz azdi, bosa gitmesin diye dalmiyolardi spectruma simdi oyle degil
    tamamen karsinin insiyatifine kalmis seni pallada kesip kesmemek

hizli gemi olarak:
    pusat ve spearhead var. evet daha hizlilar ama syborg ve cerrah sen fark atana kadar keserler
    kaldi ki buz roket var, zehir var, herturlu keserler
    simsek veganin ozelligini acarsan kacarsin, kimse tutamaz(simsek vega haric tabi) ama 5saniye suruyor ve soguma suresi var
    yine binerler tepene

7. xxNamikaze

xxNamikaze User

Kasılırken venom alırım o zaman über devo görevlerinde falan ama ufak şeyleri kesmem gereken görevlerde ve paladyum falan toplarken v-lighting iyi olabilir gemi özelliklerim: 2Lf4,2 tane 6. Seviye geliştirilmiş İris, 2 tane 1. Seviye İris, kalanları düz İris, 13 Arge 28i 29u gibi x4ün de yardımı ile sağlam uri çekip 24 Arge yapıcam gemiyi Zeta abanıcam sonra

8. xxNamikaze

xxNamikaze User

Ben x4le 18-20k vuruyorum ldksksksk nasıl geliştirecez aga bu gemiyi nasıl vuruyonuz

9. uzayl80

uzayl80 User

ugrasmayın abudik gubudik gemilerle alın bi cayborg tarzı bir gemi full lazer cek yap lazerlerin irislerin leveli 16 sepromla besle hasar desdegi al bak bakalım noluyoo sen korkacana onlar korksun bütün gemiler aynıdır sadece farklı özelikleri vardır palada en hızlı gemiyi tercih et depoya önem vrme petle beraber topla gitsin

10. xxkubixx

xxkubixx User

Ben 1 yıl hiç oynamadım,o zamanlarda arada oyuna giri seprom atıyordum gemiye.Sepromuda lazerlere basıyordum.800bin lazer beslemesi var.O sayede 40-60k lara çıkabiliyorum zaten.

Uri çekersen zetaya önem ver derim.argeyide halledersin,yeşil ganimet açıp lf4 apis zeus'da kasarsın.
    Ben uri çekmiyorum.O yüzden palayla uğraşıyorum ama çekilecek dert değil.

Düşünüyorum da benim oyunu bırakma vaktim gelmiş yine.
    Arada bi darkorbit oynama isteği geliyor ama tek yiye yiye gidiyor o istek :D

xxNamikaze likes this.
  11. xxNamikaze

xxNamikaze User

Zeta ilk defa yapıcam şimdi 75 parçası tamam 650k uri Ar-Geye gidecek. Birleştirme ile venge lighting alcam 160k uri ona gidecek.880k uriden kalanı hesapla işte pete 3. Radar protokolünü alırım paladyum için kalanı galaksiye basarım sanırım

12. userqq

userqq User

Dostum sakın böyle bir hataya düşme çekeceğin urinin hepsini zetaya bas zaten x2 gününde yaptıgında kapı başına 100 dosya 50 anahtar alıyorsun argeni de yaparsın lighting için gerekli parçaları da kutulardan toplarsın urini çöpe atma.
    Ha bir de madem 880k uri çekiyorsun indirim avantaj paketi al ve hafta sonu kapı indirimi geldiğinde zetaya bas güzel kar edersin.

harami52 and .Paradoks. like this.