Gemi silinir mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gargamel30 tarafından 8 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gargamel30

gargamel30 User

Arkadaşlar bi arkadaşımın hesabı varda ban falan almamış .Ama uzun zamandır giriş yapmıyor .Bu hesabın silinme olasılığı var mı yoksa sadece sıralaması felan mı düşer veya rütbesi Şimdiden çok teşekkürler.

2. takemyhard

takemyhard User

ben 8 ay girmedim silinmedi.. ama modlar daha sağlıklı bilgi verirler... onların cevabını beklersen daha sağlıklı olur ;)

gargamel30 bunu beğendi.
  3. gargamel30

gargamel30 User

Tamam kardeşim çok saol .Modların cevaplarını bekleyelim bakalım .

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ben şifremi unuttuğum için 2 yıldan fazla girmedim bir gün can sıkıntısından yarım saat çeşitli şifreler denedim en sonunda tutturdum girdim oyuna gemim bıraktığım gibi duruyordu.

gargamel30 bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bazı durumlarda uzun süre girmediğinde ekipmanının silindiği görülüyor,support yazdığında yardımcı olunuyor.

Rütbe düşüşü zaten yaşanır ,acemi uzay pilotu olur,geri gelince kasmaya başladığında rütbesi o günkü rütbe puanına göre şekil alır.

Gemisi yani hesabı silinmez .

İyi forumlar.

6. gargamel30

gargamel30 User

Tamam çok saolun modum .Konu kapanabilir .

JUPlTER bunu beğendi.
  7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Teşekkür ederiz.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.