GEMI TAMIR OLMUYO

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -GURBETKUŞU- tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GEMIDE TAMIRCI ROBOTUM VAR EMIM DURUYO AMA TAMIR OLMUYOR LAZER TOPU VAR AMA LAZERU ATESLEMEMEKDEDIR LUTFEN YARDIMCI OLUN

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnternet geçmişinizi ve çerezlerinizi temizleyerek yeniden oyuna giriş yapınız lütfen.

3. Merhaba,
    Eğer lazer topunuz yok saldıramazsınız diyorsa lütfen hangarınızı bir kontrol ediniz ,
    Tamir robotunu taktığınızdan emin olunuz cerezleri silip deneyiniz olmazsa çeşitli internet tarayıcıları indirip deneyiniz olmazsa supporta bayvurunuz
    Saygılarımla .

4. sayın yetkılım ben onları denedım lazer topum da var lazer pılımde var ama tamırde olmuyo atesde etmıyor belkı kendı pc de sorun vardır dıyp baska pcden gırdım ondada duzelmemekdedır

5. Öncelikle oyuna sanıyorum yeni başladın, çünkü forum hesabında yeni. Büyük ihtimal farklı bir konfigürasyonda dolaşıyorsun, oyuna girince ''c'' tuşuna bas. Sonra tekrar dene.

6. evet yetkılım cok tesekur ederım oldu dogrudur yenı basladım onceden seafight oynardım sıkıldım buna basladım ama sızın onerınız oldu cok tesekkur ederım

7. Önemli değil, yalnız ben yetkili değilim :D Forum yetkililerinin ünvanı, yani isminin altındaki yazıda ''Forum Moderator'' ya da ''S-MOD'' yazar.

8. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmındayken 1 ve 2 yazan kısımdan konfigürasyonları değiştirip malzemeleri kontrol edebilirsiniz.

Lazer , Kalkan v.b. malzemeleri her iki tarafa koymanız gerekiyor. Tamir robotu'nun otomatik tamir etmesi için otomatik tamir cpu gerekiyor. Diğer türlü oyundaki menü'den el ile aktif etmeniz gerekiyor.

Açıklamalar / Sözlük bu bölümdeki konuları incelerseniz epey yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.