Öneri Gemi Tasarım Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Criatsio_Exniulo tarafından 6 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, ben tüm gemiler için gökkuşağı tasarımını hayal ettim ve güzel olabileceğini düşündüm. Elimde herhangi bir tasarım veya çizimim yok. Ama yedi renkten oluşan bir gemi oyun içinde güzel bir görüntü oluşturabilir. Lütfen teknik ekip bunu değerlendirsin. Şimdiden teşekkür ederim.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzundaki konulara

BURADA ki Kurallara uygun açalım.

Anket Eklemelisiniz.

iyi forumlar.

3. Gemi tasarımları istediğiniz kadar güzel tasarıma sahip olsa da kırmızı Düşman şirket veya klan oldumu hemen o güzellik kaybolur . Bence gemilerin güzel olması değil de korkunç olması daha mantıklı yani caydırıcı özelliklere sahip olması daha iyi savaş oyunlarında gökkuşağı rengi oyuncuları güçsüz gösterir Üzerine kelebek konmuş Goliath bana göre komik olur Ama kurukafa resmi olan bir goliath a hayır demem. Mesela bulunduğu haritaların rengini alan Ahtapot tasarımları olabilir hafif saydam bir tasarım Güncelleme fikir havuzunda buluşuruz :) Güzel bir konu açılmış geliştirirseniz oyum + 10 Anket açarsanız

Son düzenlenen: 6 Nisan 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.