gemi tasarımları

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Artyom2033, Aug 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Artyom2033

Artyom2033 User

merhabalar iyi forumlar arkadaşlar sorum şu sizce solace goli tasarımı diğer tasarımlar arasında biraz daha sönük kalmıyomu ? mesala spectrum hasarı azaltıyo venom zehir sayesinde zaman geçtikçe hasarı çoğalıyo ? yani kutudan solace çıktığını gördüğüm an bildiğin üzüldüm :(:(

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Solace'nin de darbe özelliği var ve bu savaş içerisinde de baya işe yarıyor.

İyi forumlar

3. Darion26

Darion26 User

Sanırım yeterlidir :D

4. zorask

zorask User

yeteneği kendisine +%50 dp gruptakilere aynı harita olmak kaydıyla %25 dp veriyor. Arkadaş 518 bin can bastığına göre 1,036,000 DP si var demek. nasıl bu kadar dp olmuş merak ettim doğrusu ?

5. Darion26

Darion26 User

Üstün oyuncudur :D nasıl yaptı bende bilmiyom ama fotodaki okapi32

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

flash hatasi birlesik vermistir ,bir basilmistir birkac ayni tasarim yada oynamistir rakamla.:)

7. Darion26

Darion26 User

Haklısın :) Şuan aklıma maximus (sanırım ismi buydu) geldi 900k hasar vermişti flash hatasıyla :D

Last edited: Aug 4, 2016
    ÈrroR_™ likes this.
  8. Artyom2033

Artyom2033 User

arkadaşlar ben yanlış biliyorum heralde dp vermiyoki %10 kalkan ve gemini aegis gibi tamir ediyo işte ? yanlışım varsa düzeltin

9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Solace goliath şu özelliklere sahip: %10 ekstra kalkan gücü ve geminin ve grup üyelerinin gemilerinin gövdelerini anında onarmak.

İyi forumlar.

10. Artyom2033

Artyom2033 User

neyse saolasın modum iyi forumlar konu kilitlenebilir

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.